Γιάννης Τσιμιτσέλης: Όσα αποκάλυψε για το νέο reality show του ΣΚΑΪ

Γιάννης Τσιμιτσέλης

"Ουσιαστικά είναι η περιπέτεια 12 ανθρώπων, που προσπαθούν να αποφύγουν κάποιους πειρασμούς".

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλά στο Summer’s Cool για την παρουσίαση του «Tempting Fortune» και όσα θα δούμε στο νέο ανατρεπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, για τις καλοκαιρινές του διακοπές με την Κατερίνα Γερονικολού και τη σχέση με την κόρη του.

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο, μία πρόκληση για μένα καινούργια με πολύ ενδιαφέρον. Είναι κάτι φρέσκο και θα βάλω το δικό μου στυλ σε αυτό. Ουσιαστικά είναι η περιπέτεια 12 ανθρώπων, που προσπαθούν να αποφύγουν κάποιους πειρασμούς, με τους οποίους θα έρχονται αντιμέτωποι κάθε μέρα», δηλώνει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Όταν κάποιοι άνθρωποι κάνουν ένα οδοιπορικό σε μία άγνωστη χώρα, δεν κοιμούνται στο σπίτι τους και δεν θα μαγειρέψουν το σπιτικό τους φαγητό, σίγουρα θα προκύψουν θεματάκια στην πορεία. Οι παίκτες θα έχουν εντελώς αθώο μυαλό, δεν θα μπορούν να κάνουν στρατηγική άμεσα, θα πρέπει να δουλέψουν ως ομάδα», συμπληρώνει ο ηθοποιός, τονίζοντας πως το νέο reality δεν θα γυριστεί στην Ελλάδα.

«Φωτογραφίζω την Κατερίνα στις διακοπές αναγκαστικά, τι να κάνω; Της είπα ότι θα λείψω έναν μήνα εκτός Ελλάδος για το παιχνίδι. Η κόρη μου μεγαλώνει, το απολαμβάνω και το χαίρομαι. Αλλάζει, κάνουμε διάφορες συζητήσεις», απαντά για την οικογενειακή του ζωή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.