Γιάννης Τσιμιτσέλης για Tempting Fortune: «Οι παίκτες θα έχουν χρήματα μαζί τους, είναι ένα κοινωνικό πείραμα»

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ο ηθοποιός μιλά για το νέο ριάλιτι επιβίωσης που θα παρουσιάσει τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αναχωρώντας για την έναρξη των γυρισμάτων του Tempting Fortune, του νέου ριάλιτι επιβίωσης και περιπέτειας που θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν.

«Έχω την εντύπωση ότι θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και όσο περνούν οι μέρες θα αποκτά και περισσότερο. Ουσιαστικά οι παίκτες θα ζορίζονται περισσότερο. Στην αρχή θα το διασκεδάζουν πολύ, στη συνέχεια θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες», δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Θέλω να δω αν θα λειτουργήσουν σαν ομάδα, να δω τους χαρακτήρες των παιδιών. Είναι ένα κοινωνικό πείραμα αυτό το παιχνίδι. Σαφέστατα είναι πρόκληση για μένα. Πρώτη φορά κάνω κάτι τέτοιο, σίγουρα έχω αρκετό άγχος. Πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω και πάνω απ’ όλα θα περάσω πολύ καλά», συμπλήρωσε ο ηθοποιός στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Σίγουρα ξεκινάμε με 12 παίκτες και με τόσους θα τερματίσουμε. Σίγουρα θα υπάρξουν αποχωρήσεις και νέες προσθήκες. Πρέπει να συνεργαστούν οι παίκτες και, όταν έχεις τόσο διαφορετικές προσωπικότητες, είναι δύσκολο. Θα έχουν χρήματα μαζί τους. Το θέμα είναι αν θα ενδώσουν στους πειρασμούς ή όχι», ανέφερε στη συνέχεια ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ενώ παραδέχεται ότι θα του λείψει ο χρόνος με την οικογένειά του, τον οποίο θα «θυσιάσει» για τις ανάγκες του Tempting Fortune.