Γιάννης Πουλόπουλος – Αιφνιδίασε τους πάντες στον αέρα: «Μπορεί ο σύντροφός μου να είναι πιο διάσημος από εμένα»

Γιάννης Πουλόπουλος

"Μπορεί να έχω παντρευτεί ήδη και να μην το έχετε μάθει" είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο Summer’s Cool για να μιλήσει για την τουριστική σεζόν στη Μύκονο. Η Μαριάντα Πιερίδη δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει τον δημοσιογράφο αν τελικά παντρεύτηκε με τον σύντροφό του, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ότι θα γινόταν το καλοκαίρι. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, υπάρχει πιθανότητα να έχει παντρευτεί ήδη και ενδέχεται ο σύντροφός του να είναι πιο διάσημος από τον ίδιο δίχως να θέλει να αποκαλύψει κάποια λεπτομέρεια.

«Μπορεί να έχω παντρευτεί ήδη και να μην το έχετε μάθει. Εγώ θα πω απλά ότι είναι μία διαδικασία που δεν θα μοιραστώ με κανένα κι είναι κάτι πολύ δικό μου προσωπικό. Ξαναλέω ότι μπορεί να έχω παντρευτεί και να μην το έχετε μάθει. Ήταν συγκεκριμένοι οι λόγοι που είπα ότι θα παντρευτώ. Εννοείται πως όλο αυτό έγινε επειδή ήθελα να υπερασπιστώ την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και το νομοσχέδιο, το οποίο έπρεπε να περάσει και καλώς και δικαίως πέρασε παρά τις αντιδράσεις» δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Από εκεί και πέρα δεν έχετε μάθει καν το όνομα του συντρόφου μου κι ούτε θα μάθετε ποιος είναι. Είναι κάτι το οποίο το έχω φυλάξει πολύ καλά κρυμμένο όλα αυτά τα χρόνια κι επειδή έχουμε αυτή τη συζήτηση θα πω ότι μπορεί ο σύντροφός μου να είναι πιο διάσημος από εμένα και να μην τον έχετε μάθει ακόμα» πρόσθεσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.