Γιάννης Μπούτος: «Μετά από αυτό δεν επικοινώνησε ξανά κανένας υπεύθυνος μαζί μου»

Γιάννης Μπούτος

"Εγώ δεν βγήκα να το ανακοινώσω με δική μου πρωτοβουλία, μου είχαν πει οι υπεύθυνοι ότι μπορώ να το κάνω".

Δηλώσεις στην κάμερα του Summer’s Cool έκανε ο Γιάννης Μπούτος. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής μίλησε για τη γεύση που του άφησε η μέχρι στιγμής επαφή του με την τηλεόραση αλλά και τις σχέσεις που – όπως παραδέχεται – δεν διατηρεί με την υπόλοιπη ομάδα του «Καλοκαίρι Yes».

«Δεν έχω κάποια τηλεοπτική πρόταση αυτή τη στιγμή. Με είχα αφήσει στο ότι θα αναλάμβανα το backstage στο ριάλιτι που θα έβγαινε με τους τράπερς, είχα βγει και το είχα ανακοινώσει κιόλας πριν λίγους μήνες. Το project για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζω «πάγωσε». Εγώ δεν βγήκα να το ανακοινώσω με δική μου πρωτοβουλία, μου είχαν πει οι υπεύθυνοι ότι μπορώ να το κάνω», δηλώνει ο Γιάννης Μπούτος.

«Δεν επικοινώνησε ξανά κανένας υπεύθυνος μαζί μου μετά από αυτό. Το έχω ξαναζήσει το έργο, οπότε δεν έπεσα από τα σύννεφα», τονίζει αμέσως μετά επί του θέματος στη ρεπόρτερ, Κωνσαντίνα Γρόσι.

«Πέρσι μου είχε αφήσει πολύ ωραία γεύση όλο αυτό που κάναμε με τα παιδιά. Δεν έχω ιδιαίτερη επικοινωνία με τους υπόλοιπους, μόνο με τον Τριαντάφυλλο. Στεναχωριέμαι που δεν έχω επαφές με τον Φοίβο (Παπαδάκη) αλλά καταλαβαίνω, έχει δουλειά και τρέχει», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Γιάννης Μπούτος.

«Έχω πικραθεί που δεν είμαι στην τηλεόραση. Όταν μπεις μια φορά και ασχοληθείς με αυτό, αρχίζεις να πιστεύεις στον εαυτό σου, είχα εναποθέσεις τις ελπίδες μου, ένιωθα ότι έχω βρει τον δρόμο μου. Από τον Σεπτέμβρη που τελείωσε η καλοκαιρινή μας εκπομπή μέχρι και τώρα ήμουν σε μία πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Έπρεπε να ψάξω δουλειά για να βιοποριστώ», εξομολογείται ο Γιάννης Μπούτος.