Γιάννης Μπέζος: «Πρέπει να ορθώσουν ανάστημα σε όσους επιλέγονται λόγω followers»

Γιάννης Μπέζος

"Το λέω εγώ που κάθε φορά είχα τις κόντρες μου με τα κανάλια, τις δημιουργικές, αλλά πάντα επέμενα" υπογραμμίζει ο Γιάννης Μπέζος.

Στο νέο μαγκαζίνο της ΕΡΤ, «Καλημέρα είπαμε;» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Μπέζος το πρωινό της Κυριακής όπου και συνομίλησε με τη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για το «φαινόμενο» της εποχής να επιλέγονται ηθοποιοί με βάση τους followers στα social media.

«Είναι κοινό μυστικό ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενδεχομένως οι παραγωγοί και οι εταιρίες, τα παρακολουθούν και βλέπουν αν κάποιος έχει μεγάλο αριθμό ακολούθων. «Αυτός εγκρίνεται», «αυτός απορρίπτεται» ανάλογα με τον αριθμό των ακολούθων» επισήμανε, αρχικά, ο Τάσος Ιορδανίδης.

Εν συνεχεία, λοιπόν, ο Γιάννης Μπέζος εξήγησε αρχικά πως «αυτό είναι θέμα των δημιουργών, το κανάλι είναι μια επιχείρηση. Όταν λέω δημιουργούς, εννοώ τον συγγραφέα, τον σκηνοθέτη, τους πρωταγωνιστές που πρέπει να ορθώσουν το ανάστημα τους και να αρθρώσουν το δικό τους λόγο. Τα κανάλια κάνουν τη δουλειά τους, έτσι είναι πάντα».

«Σας το λέω εγώ που κάθε φορά είχα τις κόντρες μου με τα κανάλια, τις δημιουργικές, αλλά πάντα επέμενα γιατί ήμουν αυτός που θα βγει στο γυαλί και θα εκτεθεί. Επομένως θα έπρεπε να έχω τον τελευταίο λόγο».

«Δεν μπορώ να ξέρω για τους σημερινούς πρωταγωνιστές, τι ακριβώς κάνει ο καθένας. Είναι θέμα προσωπικότητας. Βλέπω όμως ότι υπάρχουν συνάδελφοι πάρα πολύ καλοί, δεν το συζητώ, άνδρες και γυναίκες. Μάλιστα οι νεότεροι ηθοποιοί είναι καλύτεροι από τους παλαιότερους στο σύνολο τους, δεν υπάρχει καμία σύγκριση» πρόσθεσε, με σαφήνεια, ο Γιάννης Μπέζος σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.