Γιάννης Μπέζος: «Δεν ήμουν πρώτο όνομα τότε, ούτε καν δεύτερο, αλλά ζούσαμε πολύ καλά μόνο από το θέατρο»

Γιάννης Μπέζος

«Έχω πει πάρα πολλά «όχι» και δεν τα έχω μετανιώσει, σε πράγματα που δεν ήταν του αντικειμένου μου, σε εκπομπές, εκπομπές λόγου, show κλπ», λέει ο Γιάννης Μπέζος.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» ήταν σήμερα ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη βιοποριστική αγωνία, τις καλές εποχές όπου ένας ηθοποιός ζούσε απλά από το θέατρο, αλλά και για τα «όχι» που έχει πει και δεν το έχει μετανιώσει.

«Πάντα είχα την βιοποριστική αγωνία. Έπρεπε να εξασφαλίσω κάποια πράγματα, ώστε η ζωή μας να είναι αξιοπρεπής τουλάχιστον. Δεν είχα ποτέ προβλήματα, είχα ξεκινήσει δουλειά πολύ πριν κάνω οικογένεια. Τότε, μόνο από το θέατρο ζούσαμε πολύ καλά, χωρίς να είμαστε πρωταγωνιστές.

Δεν ήμουν πρώτο όνομα, ούτε καν δεύτερο, απλά ήμουν ένας ηθοποιός που έπαιζε κάποιους ρόλους. Και ζούσαμε καλά. Δεν έχω μετανιώσει ούτε για «ναι» ούτε για «όχι» που έχω πει. Έχω πει πάρα πολλά «όχι» και δεν τα έχω μετανιώσει, σε πράγματα που δεν ήταν του αντικειμένου μου, σε εκπομπές, εκπομπές λόγου, show κλπ», είπε ο Γιάννης Μπέζος.