Zappit

Γιάννης Κολοκυθάς: Η λιτή on air αναφορά στη Μαρία Αναστασοπούλου μετά τον χωρισμό τους

"Γιατί πρέπει να είμαστε όλοι φόρα παρτίδα στα social media, όλοι μπροστά;" αναρωτήθηκε, επίσης, ο Γιάννης Κολοκυθάς.

Στην κάμερα του Πρωινού Σου Σου και τη Νάνσυ Παραδεισανού μίλησαν ο Παναγιώτης Στάθης και ο Γιάννης Κολοκυθάς, την Πέμπτη, από το πλατό της ενημερωτικής εκπομπής που παρουσιάζουν καθημερινά στο OPEN. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο δεύτερος έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στην πρώην σύντροφο του, Μαρία Αναστασοπούλου.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Κολοκυθάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ ανήκω στην ενημέρωση… βιογραφικά για την ψυχαγωγία που στέλνω; Ο κ. Παναγιώτης Στάθης έχει μεγάλη ευθύνη για το ότι βγήκα μπροστά και ανέλαβα συμπαρουσίαση, ο κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος έχει μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό ο οποίος μας έπεισε και η κα. Μαρια Αναστασοπούλου».

«Στα μετόπισθεν της ενημέρωσης ανήκω, Νάνσυ μου. Εμένα στο κοντρόλ μου αρέσει να είμαι. Εδώ, εντάξει, το δοκιμάζουμε».

«Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος των social media ούτε όλων αυτών. Εμένα μου αρέσει η δουλειά μου. Γιατί πρέπει να είμαστε όλοι φόρα παρτίδα στα social media, όλοι μπροστά; Δεν είμαι των social media, δεν μ’ αρέσουν καθόλου για να πω την αλήθεια» πρόσθεσε ακόμα ο Γιάννης Κολοκυθάς στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.