Γιάννης Γρόσης: «Εκεί που τραγουδάω την κορώνα, πετάνε λουλούδια, μου μπαίνει ένα στο στόμα και είχα πνιγεί»

Γιάννης Γρόσης

"Δεν μπορούσα να το βγάλω κιόλας! Ήταν τρομερό, είχε πολύ γέλιο" θυμάται ο Γιάννης Γρόσης.

Με αφορμή τη νέα του συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους, ο Γιάννης Γρόσης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά την Πέμπτη. Μεταξύ άλλων, δε, ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στη συνεργασία με τον σημαντικό μουσικοσυνθέτη όσο και στο πιο απρόσμενο σκηνικό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην πίστα.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Γρόσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το νέο μου τραγούδι κυκλοφόρησε από την εταιρεία μου, «Θα τα άφηνα όλα» είναι ο τίτλος και νομίζω ότι είναι και λίγο βιωματικό. Για έναν έρωτα δεν τα έχω αφήσει όλα αλλά έχω γίνει 1000 κομμάτια για μια καψούρα, θες να πεις, για μια αγάπη».

«Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι ο μουσικός μου πατέρας. Με πήρε από το χέρι, με πίστεψε, μου πρόσφερε δώρο δυο τραγούδια του και αυτή ήταν η ευλογία του. Τον αγαπάω, μιλάμε και είμαστε φίλοι. Αυτό που μου έχει πει και το κρατάω σαν κόρη οφθαλμού είναι το να είμαι συνεπής σαν άνθρωπος».

«Κάποια στιγμή τραγουδούσα το «Που να ‘σαι» με τον Γιώργο Θεοφάνους να είναι πάνω στο πιάνο. Εκεί που τραγουδάω λοιπόν την κορώνα, πετάνε λουλούδια και μου μπαίνει ένα λουλούδι στο στόμα! Είχα πνιγεί και δεν μπορούσα να το βγάλω κιόλας! Ήταν τρομερό, είχε πολύ γέλιο» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιάννης Γρόσης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο του STAR.