Γιάννης Αρβανιτίδης: «Ήταν αρρωστημένο το άκρο που είχα φτάσει, δεν ήμουν ευτυχισμένος, έβγαζα κάτι κακό»

Γιάννης Αρβανιτίδης

"Αν κατά λάθος έπεφτε ένας κόκκος ζάχαρης στο στόμα μου, έβαζα αθλητικά παπούτσια - ακόμη κι αν ήταν 6 η ώρα το πρωί - και πήγαινα για τρέξιμο".

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool παραχώρησε ο Γιάννης Αρβανιτίδης. Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στον ρεπόρτερ Κωνσταντίνο Αρτσίτα, όπου εξομολογείται τη μάχη που έδινε στο παρελθόν με την εικόνα του σώματός του, ενώ αποκαλύπτει τα κιλά που έχασε μετά τα 18 του χρόνια.

«Μετά τα 18 μου γυμνάζομαι πολύ συστηματικά, σχεδόν καθημερινά. Πέρασα από μία φάση που είχα αρκετά κιλά και ήθελα να τα ξεφορτωθώ. Ζύγιζα περίπου 120, ήμουν 118 και κάτι. Έφτασα στα 73, τα λιγότερα που έχω φτάσει», δηλώνει ο Γιάννης Αρβανιτίδης.

«Ήταν αρρωστημένο αυτό το άκρο δυστυχώς. Αν κατά λάθος έπεφτε ένας κόκκος ζάχαρης στο στόμα μου για οποιονδήποτε λόγο, μπορεί να έβαζα αθλητικά παπούτσια – ακόμη κι αν ήταν 6 η ώρα το πρωί – και να πήγαινα για τρέξιμο», περιγράφει ο τραγουδιστής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Παλαιότερα ήμουν καλύτερα σωματικά, ίσως είχα και χαμηλότερο ποσοστό λίπους αλλά δεν ήμουν ευτυχισμένος. Έφτασα σε ένα σημείο να θέλω συνεχώς το κάτι παραπάνω αλλά αυτό δεν υπήρχε. Καλό είναι να αγαπάμε το κορμί μας όπως είναι, το κίνητρο να είναι η υγεία και τίποτε άλλο. Μπορεί να είσαι ο πιο γυμνασμένος άνθρωπος του κόσμου και να βγάζεις κάτι κακό, όπως έκανα εγώ, γιατί δεν τα είχα καλά με τον εαυτό μου», εξομολογείται ο Γιάννης Αρβανιτίδης.

«Η συνεργασία με την Πάολα ήταν ένα όνειρο ζωής, δεν το πίστευα. Μου στάθηκε, μου έδωσε συμβουλές, χώρο και αγάπη. Θεωρώ ότι μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα, κακώς γράφτηκε ό,τι γράφτηκε για το ότι ερμήνευσε Θάνο Μικρούτσικο», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης Αρβανιτίδης.