Zappit

Γιάννης Αϊβάζης: Τον «άδειασαν» στο Breakfast με το αμοντάριστο υλικό – «Δεν μπορεί να μιλάει έτσι σε μια δημοσιογράφο»

«Δεν φταίμε εμείς γι’ αυτά που δηλώνει η Μαρία Κορινθίου», είπε η Λιλή Πυράκη.

Εκνευρισμός επικράτησε στις… τάξεις του Breakfast@star, με τις νέες δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Αϊβάζης. Συγκεκριμένα, μετά τα όσα είχε πει στη Σοφία Μανουσακίδου χθες, σήμερα είδαμε τις δηλώσεις του στην Κωνσταντίνα Γκρόσι, όπου έκανε λόγο για κόψιμο και ράψιμο στο μοντάζ.

Αντέδρασε ο Γιάννης Αϊβάζης: «Αν είχες δει τι είπε η Μαρία, δεν θα μου έκανες αυτή την ερώτηση»

«Δεν ενοχλήθηκα με την ερώτηση! Να απολογηθώ για κάτι που είπα; Έχω την άποψή μου, δεν προσβάλλω κανέναν, ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ δεν είμαι κανένας σημαντικός άνθρωπος, δεν έχω αφήσει τίποτα στην ελληνική ιστορία. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που με ρωτάτε για κάτι που ίσως να μη θέλω να απαντήσω. Δεν έχει να κάνει με τη συνάδελφό σας, τη Σοφία Μανουσακίδου, την οποία την ξέρω πολλά χρόνια.  Το τι κόψατε, τι ράψατε, τι δεν ράψατε… Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Στη συνέχεια, στον αέρα της εκπομπής προβλήθηκαν παράλληλα σε «παράθυρα» το αμοντάριστο και το μονταρισμένο, τα οποία βέβαια, ήταν ολόιδια.

Όλο αυτό που συνέβη δεν άρεσε σε κανέναν στο Breakfast@star.

Η Μαίρη Αργυριάδου είπε: «Δεν μπορεί να μιλάει με αυτόν τον τρόπο σε μια δημοσιογράφο. Είναι σαν να μας κατηγορεί ότι άλλα είπε και άλλα βάλαμε. Γι’ αυτό παίξαμε το αμοντάριστο, για να δούμε όλοι ότι τίποτα δεν κόψαμε και ράψαμε».

Η Λιλή Πυράκη πρόσθεσε: «Εγώ είδα ότι η χθεσινή του δήλωση ήταν χειρότερη από την προχθεσινή, ήταν ειρωνικός. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας με ήθος. Μάλλον δεν του άρεσε αυτό που δήλωσε η Μαρία Κορινθίου, αλλά δεν φταίμε εμείς γι’ αυτά που δηλώνει η Μαρία Κορινθίου».