Γενέθλια στο πλατό για την Ελένη Χατζίδου: Το σχόλιο για την ηλικία και οι ευχές του Ετεοκλή Παύλου

Ελένη Χατζίδου

"Ήταν πολύ ευχάριστα όλα τα χρόνια, δεν έχω άσχημες αναμνήσεις. Είμαι γενικά άνθρωπος που τα αφήνω τα κακά πίσω μου".

Τα γενέθλιά της γιόρτασε στο πλατό του Breakfast@Star το πρωινό της Παρασκευής (28/6) η Ελένη Χατζίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια δέχθηκε μία έκπληξη από τους συνεργάτες της, όταν μπήκε στο στούντιο για την έναρξη της εκπομπής. Εκεί αντίκρισε το στολισμένο πλατό αλλά και την εντυπωσιακή τούρτα που την περίμενε.

«Πολύ ινσταγκραμικό αυτό! Θα γίνει χαμός με τις φωτογραφίες με αυτό! Να με χαίρεστε!», είπε μπαίνοντας το στούντιο η Ελένη Χατζίδου.

«Να σε χαίρομαι, να σε χαιρόμαστε. Χρόνια πολλά στη γυναίκα του σπιτιού, στη γυναίκα που γιορτάζει σήμερα, στην παρουσιάστρια. Σε αγαπάμε πάρα πολύ και εγώ προσωπικά. Όλα τα καλά σου εύχομαι. Να είμαστε μέχρι τα βαθιά γεράματα μαζί», της ευχήθηκε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου, ανταλλάσσοντας ένα γλυκό φιλί με τη σύζυγό του.

«Μέχρι τώρα αυτά τα 44 χρόνια που βρίσκομαι στη ζωή – ευχαριστώ πολύ μαμά και μπαμπά που με δημιουργήσατε – είμαι γεμάτη, πραγματικά πολύ χαρούμενη. Ήταν πολύ ευχάριστα όλα τα χρόνια, δεν έχω άσχημες αναμνήσεις. Είμαι γενικά άνθρωπος που τα αφήνω τα κακά πίσω μου», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου για τα 44α της γενέθλια, ενώ έσβησε και το κερί στην τούρτα που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της.