Ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει πώς μπορούν να μαγειρευτούν αγαπημένα πιάτα με παραλλαγές στα βασικά υλικά και πώς μπορούν να συνδυαστούν έξυπνα και δημιουργικά. Η πρόκληση ξεκινά με το μπέργκερ σολομού και τα πιο πρωτότυπα συνοδευτικά.
Συνεχίζει με τα πιο ανάλαφρα και αρωματικά σουτζουκάκια με κιμά κοτόπουλου. Άραγε ταιριάζει το αυγολέμονο με μία πλούσια φασολάδα με λαχανικά και πανσέτα; Την απάντηση την δίνει ο Βαγγέλης Δρίσκας. Όσο για το γλυκό, σ’ αυτή την εκπομπή η απόλαυση είναι διπλή.
Ένας διαφορετικός χαλβάς με βασικό υλικό την κίτρινη κολοκύθα, εξαιρετικά νόστιμος με πλούσια αρώματα μπαχαρικών και τα πιο αφράτα και βουτυρένια μπισκότα για μικρούς και μεγάλους είναι οι δύο συνταγές που ξεχωρίζουν.
Αυτή την Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας στρώνει ένα τραπέζι γεμάτο γευστικές εκπλήξεις και προκλήσεις.