Οι πιο νόστιμες γεύσεις μαγειρεύονται στη φύση και σερβίρονται από τον chef-culinary expert Βαγγέλη Δρίσκα, δίνοντας ιδέες για απίθανα μαγειρέματα.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας παρουσιάζει ένα γευστικό συνδυασμό ζυμαρικών με κρέας και λαχανικά σε ένα εύκολο πιάτο με ριγκατόνι, λουκάνικα γαλοπούλας και σάλτσα μελιτζάνας. Ψήνει το πιο αρωματικό και ζουμερό χοιρινό και το σερβίρει με μία απίθανη γλυκόξινη σάλτσα φτιαγμένη με μέλι και βαλσαμικό ξίδι.
Στη συνέχεια ετοιμάζει μία μεξικάνικη συνταγή με φιλετάκια κοτόπουλου, φτιάχνει σαγανάκι κατσικίσιας γραβιέρας με τραγανή κρούστα και ψητά λαχανικά με σάλτσα λιαστής ντομάτας.
Το γλυκό αυτής της Κυριακής υπόσχεται να ταξιδέψει κάθε ουρανίσκο. Μιλφέιγ στην πιο πρωτότυπη σύνθεση: με καραμελωμένα φύλλα σφολιάτας , βελούδινη κρέμα με γεύση μόκα και μια απίθανη σάλτσα σοκολάτας για γαρνιτούρα.