Ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει, έξυπνες τεχνικές και πρωτότυπες προτάσεις σερβιρίσματος. Αυτή την Κυριακή ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει πως μπορεί να ενισχυθεί το άρωμα ενός φαγητού για τέλειο αποτέλεσμα.
Φτιάχνει μια απίθανη τάρτα με πράσα και καπνιστό σολομό και σπαγγέτι με πικάντικη σάλτσα τόνου.
Στη συνέχεια αποκαλύπτει τα μυστικά της γεύσης του βερμούτ μαγειρεύοντας μπουτάκια κοτόπουλου με σάλτσα μουστάρδας και βερμούτ, ενώ ζυμώνει και το πιο πρωτότυπο ψωμί με γέμιση πίτσας και συνοδευτική σάλτσα ντομάτας.
Για το τέλος αφήνει τα κλασικά τρίγωνα Πανοράματος με τη πιο βελούδινη κρέμα για γέμιση και εξαιρετικά τραγανό φύλλο κρούστας!