Ο Βαγγέλης Δρίσκας για αρχή μαγειρεύει ένα πεντανόστιμο πιάτο με φουσίλι, φρέσκο σολομό, αλλά και σπανάκι με σάλτσα πέστο.
Στη συνέχεια φτιάχνει το πιο ζουμερό φιλέτο κοτόπουλου ψημένο με προσούτο και φρέσκα μυρωδικά, καλοκαιρινές μελιτζάνες σε μία απίθανη γλυκόξινη σάλτσα ντομάτας με σκοτύρι και τα πιο τρυφερά ψητά μοσχαρίσια φιλετάκια αρωματισμένα με καφέ αλλά και με ελαιόλαδο και wasabi.
Για επιδόρπιο σερβίρει μια αφράτη και λεμονάτη γιαουρτόπιτα, σερβιρισμένη με βερίκοκα σε σιρόπι σαφράν.