Ο Βαγγέλης Δρίσκας λίγο πριν ευχηθεί καλό καλοκαίρι μαγειρεύει γεμιστά μοσχαρίσια ρολάκια με σάλτσα μουστάρδας και ετοιμάζει σπιτικά hot dog μαζί με δυο λαχταριστές συνοδευτικές σάλτσες.
Μια πικάντικη με κρεμμύδια και μια αρωματική με γιαούρτι και μυρωδικά. Στη συνέχεια ψήνει στη σχάρα τα πιο νόστιμα μαριναρισμένα παϊδάκια κοτόπουλου και τα συνοδεύει με πρωτότυπη σάλτσα μπάρμπεκιου και μπύρας.
Για το τέλος κρατάει το καλύτερο. Φτιάχνει μία τάρτα με γέμιση αμυγδαλωτού σερβιρισμένη με ροδάκινα σε σιρόπι μέντας.