Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει πεντανόστιμες πένες με σπαράγγια, μπέικον και μανιτάρια, ακόμη με τα σπαράγγια φτιάχνει για μια λαχταριστή σαλάτα με προσούτο και μυρώνια.
Μαγειρεύει σπανάκι ογκρατέν με τυριά, ψήνει κοτόπουλο με μεθυστικό γλάσο φτιαγμένο με πορτοκάλι, μουστάρδα και ουίσκι και το συνοδεύει με την πιο αρωματική γαρνιτούρα με βάση το κουσκούς.
Το επιδόρπιο αυτής Κυριακής έχει πλούσια δόση σοκολάτας! Απίθανη τάρτα με τραγανή βάση, βελούδινη σοκολατένια γέμιση και γλάσο σοκολάτας!