Ακολουθήστε τον για να μάθετε πώς φτιάχνονται τα πιο νόστιμα και αρωματικά φιλέτα ψαριού με τραγανή κρούστα και λαχανικά. Η συνέχεια έχει δυνατές γεύσεις: Φασόλια στον φούρνο με λουκάνικα, πορτοκάλι και τζίντζερ. Ακολουθεί ένα πιάτο που ετοιμάζεται στο λεπτό και εντυπωσιάζει με την γεύση του: Μοσχαρίσια φιλετάκια με σάλτσα βαλσαμικού. Όσο για το γλυκό, και αυτή την εβδομάδα μία ξεχωριστή πρόταση. Η κουζίνα γεμίζει αρώματα από βότανα και μυρωδικά που πρωταγωνιστούν σε μία αέρινη λευκή σοκολατένια μους.
Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.