Η σημερινή εκπομπή ξεκινάει με μία πρωτότυπη ιδέα: Αφράτα λουκουμαδάκια με προσούτο και παρμεζάνα, ένα ιδανικό ορεκτικό. Ακολουθώντας την εποχή, ο Βαγγέλης ετοιμάζει μία ελαφριά μακαρονάδα με ζυμαρικά ολικής άλεσης και απίθανη σάλτσα με σπανάκι και ανθότυρο.
Με το επόμενο πιάτο, μας ταξιδεύει στην Ιταλία, και μας μαθαίνει πώς να μαγειρέψουμε την κοτολέτα μιλανέζα. Το γλυκό αυτής της Κυριακής είναι δροσερό, ελαφρύ και προετοιμάζεται στο λεπτό. Ο Βαγγέλης φτιάχνει το πιο δροσερό τσηζκέικ στο ποτήρι, με λεμόνι, μέλι και σύκα.
Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.