Φώτης Σεργουλόπουλος: Πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε on camera για τον Μάρκο Σεφερλή;

Φώτης Σεργουλόπουλος

"Περίμενα το κεφάλαιο νούμερο 2".

Σε μία εξ αποστάσεως διαμάχη μπλέχτηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Μάρκος Σεφερλής. Οι δύο άντρες διαφώνησαν και εξέφρασαν τις διαφορετικές τους απόψεις αναφορικά με τη σάτιρα που ασκεί ο γνωστός ηθοποιός προς τον φετινό νικητή της Eurovision, Nemo, στην τελευταία του παράσταση.

Φώτης Σεργουλόπουλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Δεν είναι το Δελφινάριο αρένα για να βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους»

Οι δημοσιογράφοι πέτυχαν τον παρουσιαστή της ΕΡΤ μαζί με τη Τζένη Μελιτά στην παρουσίαση του νέου προγράμματος της Δημόσιας Τηλεόρασης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18/9) και δεν παρέλειψαν να τον ρωτήσουν σχετικά με το θέμα που πήρε ευρύτερες διαστάσεις στην ελληνική showbiz.

«Περίμενα το κεφάλαιο νούμερο 2… δεν θα απαντήσω στον κύριο Σεφερλή. Δεν θα απαντήσω σε τίποτα από αυτά που με ρωτάτε», αρκέστηκε να πει ο Φώτης Σεργουλόπουλος στους δημοσιογράφους, όταν του τέθηκε το σχετικό ερώτημα.

Λάβρος ο Μάρκος Σεφερλής κατά Φώτη Σεργουλόπουλου: «Κάνε τη δουλίτσα σου, να κάνω και γω τη δική μου»

Σε άλλο σημείο, το δίδυμο της ΕΡΤ διέψευσε κατηγορηματικά το ότι θα βρίσκεται στην παρουσίαση του εθνικού τελικού της Ελλάδας για τη Eurovision, με τη Τζένη Μελιτά να επισημαίνει παρ’ όλα αυτά πως είχε πολύ όμορφες αναμνήσεις από την προπέρσινη εμπλοκή της στη μετάδοση του διαγωνισμού.