Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά επέστρεψαν στην ΕΡΤ «σαν να μην πέρασε μια μέρα»

Φώτης Σεργουλόπουλος

"Πάμε να ξεκινήσουμε την έναρξη αυτής της τρίωρης εκπομπής, κηρύσσω την έναρξη"

Πιο νωρίς από ποτέ τόσο σε επίπεδο μήνα όσο και σε επίπεδο ώρας επέστρεψαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά με την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ. Το τηλεοπτικό δίδυμο μπήκε στο πλατό με κέφι και υπό τους ήχους του τραγουδιού «Σαν να μην πέρασε μια μέρα». Φέτος η εκπομπή τους θα είναι τρίωρη και θα ξεκινά στις 09:00.

«Καλημέρα. Σαν να μην πέρασε μία μέρα. Πολύ χαίρομαι που σας βλέπω και πάλι. Να έχουμε μία όμορφη τηλεοπτική σεζόν, να είμαστε καλά και να έχουμε ωραία θεματάκια. Πάμε να ξεκινήσουμε την έναρξη αυτής της τρίωρης εκπομπής, κηρύσσω την έναρξη» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος κι έπειτα τον λόγο πήρε η Τζένη Μελιτά, η οποία ανέφερε από τη μεριά της για την πρεμιέρα:

«Δεν το νιώθεις στο πλατό που πατάς ότι σαν να μην πέρασε μία μέρα; Παιδιά γυρίσαμε, τι κάνετε; Θα έχουμε ωραία θέματα. Η αλήθεια είναι ότι εκεί που κάθεσαι στην ξαπλώστρα, το κύμα σε πιτσιλάει πρωί πρωί και τρως το club sandwich με την τηγανητή πατάτα, κανείς δεν αναφώνησε ότι μου λείπει το γραφείο. Αλλά εμείς εδώ έχουμε φτιάξει μία συνθήκη που έχει τόση αγάπη, όρεξη και κέφι, που θες να έρθεις στο γραφείο, στη δουλειά με παλιούς και καινούριους συνεργάτες.»