Zappit

Φώτης Σεργουλόπουλος – Γιώργος Καπουτζίδης: «Καθόμασταν στα θεωρεία της Βουλής για να μας βλέπουν και να μας τα λένε κατάμουτρα»

«Είχαμε ακούσει πολύ φρικτά πράγματα από συγκεκριμένους βουλευτές», λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Τον Γιώργο Καπουτζίδη υποδέχθηκαν σήμερα στο πλατό του Πρωίαν σε είδον ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής και οικοδεσπότης θυμήθηκε μια στιγμή μεταξύ τους όταν βρίσκονταν και οι δύο στα θεωρεία της Βουλής για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Ο Γιώργος έχει την ικανότητα οποιαδήποτε στιγμή έντασης ή συγκινητική, πετάει μια ατάκα και γίνεται αστείο. Και θα πω ένα περιστατικό όταν ήμασταν στα θεωρεία της Βουλής… Ήταν το νομοσχέδιο για το γάμο και αφού έχουμε ακούσει πολύ φρικτά πράγματα από συγκεκριμένους βουλευτές… Τα έχουμε ακούσει και έχουμε καθίσει εκεί για να τα ακούσουμε και να μας βλέπουν μες τη μούρη τους και να μας τα λένε κατάμουτρα. Κακοποιητικά κλπ…», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρόσθεσε: «Και βγαίνει ο Σπύρος Μπιμπίλας και μιλάει πολύ έντονα για τη ζωή του και το συναισθηματικό του κομμάτι. Και είμαστε όλοι με ένταση, υπήρχε πολύ μεγάλη συγκίνηση. Κι επειδή εγώ του έχω πει του Γιώργου ότι μικρός δεν είχα δυσκολίες μεγάλες (σε σχέση με τους γονείς του) και όπως είμαστε συγκινημένοι, γυρνάει και μου λέει “απορώ με εσένα, πώς πέρασες έτσι ζάχαρη;”».