Zappit

Φώτης Σεργουλόπουλος – Αιχμές για τη δήλωση του Νίκου Αναδιώτη: «Καλύτερα να αποφασίζει μόνο του το παιδί τι θέλει να κάνει»

"Φαντάζομαι ότι κάθε παιδί έχει μία προσωπικότητα, είτε είναι αθλήτρια, είτε σε έναν χώρο που διδάσκεται".

Την άποψη που εξέφρασε μέσα στην εβδομάδα ο Νίκος Αναδιώτης σχολίασαν εμμέσως ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Το δίδυμο της ΕΡΤ, με καλεσμένη την πρωταθλήτρια Βασιλική Μιλλούση και την ψυχολόγο Μαριάννα Αντωνακάκη, συζήτησαν το θέμα της μαθητικής στολής στα σχολεία, στην οποία αναφέρθηκε ο Ευρωβουλευτής του κόμματος «ΝΙΚΗ».

Νίκος Αναδιώτης: «Είμαι υπέρ του να επανέλθει η μαθητική στολή στα σχολεία»

«Κι εγώ έχω κορμάκια και ρούχα που δεν τα πήγα καλά στους αγώνες ή στην προπόνηση και δεν τα ξανάβαλα ποτέ. Υπάρχουν αυτές οι δεισιδαιμονίες στον αθλητισμό. Είχα και γούρια διάφορα αλλά κυρίως, όταν εγώ δεν ένιωθα και στα καλύτερά μου, ήθελα να φοράω ό,τι μου έφτιαχνε τη διάθεση», είπε αρχικά η Βασιλική Μιλλούση, που εκπαιδεύει μικρά παιδιά στην ενόργανη γυμναστική.

«Έχει προκύψει ένα θεματάκι τώρα με τα παιδιά. Κάτι ειπώθηκε ότι τα παιδιά θα πρέπει να φοράνε πάλι στολή στα σχολεία. Έγινε ένα θεματάκι, ήταν μία γνώμη. Φαντάζομαι ότι κάθε παιδί έχει μία προσωπικότητα, είτε είναι αθλήτρια, είτε σε έναν χώρο που διδάσκεται», σχολίασε αμέσως μετά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Εμάς η φιλοσοφία μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να αναδείξουν την προσωπικότητά τους, να νιώθει καλά με αυτό που φοράει», επισήμανε η Βασιλική Μιλλούση, με την ψυχολόγο Μαριάννα Αντωνακάκη να υπογραμμίζει πως βασική προϋπόθεση είναι η ένδυση του μαθητή να εξυπηρετεί τον ίδιο και όχι τον γονιό του.

«Οπότε καλύτερα να αποφασίζει μόνο του το παιδί τι θέλει να κάνει», κατέληξε στο σχόλιό του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.