Zappit

Φωτεινή Ντεμίρη – Χάρης Γρηγορόπουλος: Οι κρίσεις στο γάμο τους πριν το διαζύγιο

Οι δύο ηθοποιοί είχαν μιλήσει για τα διαστήματα που απομακρύνονταν και τις κρίσεις που βίωναν ανά διαστήματα.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας. Μάλιστα, η Φωτεινή Ντεμίρη επιβεβαίωσε την είδηση στο TLife, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ναι έχουμε χωρίσει. Είμαστε όμως οικογένεια. Δεν παύουμε να είμαστε οικογένεια και να αγαπιόμαστε. Έχουμε χωρίσει σαν ζευγάρι αλλά δεν παύουμε να είμαστε οικογένεια και αγαπημένοι».

Στο παρελθόν οι δυο τους είχαν μιλήσει για τις κρίσεις που υπήρξαν στο γάμο τους, αλλά και το γεγονός ότι παντρεύτηκαν επειδή προέκυψε εγκυμοσύνη και ότι διαφορετικά δεν θα συνέβαινε. «Έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό πολλές φορές, αλλά υπάρχει αγάπη. Είμαστε φίλοι πάνω απ’ όλα. Κατά διαστήματα απομακρυνόμαστε αλλά μετά πάλι μαζί. Το σημαντικό είναι ότι κάνουμε καλή παρέα οι δυο μας, περνάμε καλά μαζί» είχε παραδεχτεί η Φωτεινή Ντεμίρη σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό Λοιπόν τον Αύγουστο του 2022.

«Με τον σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι 30χρόνια. Δεν είναι εύκολο να ζήσεις με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, με παιδιά και ιδιαίτερα όταν είσαι μέσα στη σύμβαση του γάμου. Αυτό τα κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα. Εγώ είμαι κατά του γάμου. Φυσικά και συμβιβάστηκα σε κάποια πράγματα για να μπορεί να υπάρχει η οικογένεια. Ήθελα να έχω μια οικογένεια για τα παιδιά, γιατί την είχαν ανάγκη. Και φυσικά υποχωρούσα σε πολλά πράγματα. Υπήρξαν κρίσεις στον γάμο που θα μπορούσαν να έχουν οδηγήσει στον χωρισμό» είχε δηλώσει επίσης η ηθοποιός στην Ελένη τον Μάρτιο του 2024, ενώ πιο πρόσφατα είχε εξομολογηθεί στην Αθηναΐδα Νέγκα για τον γάμο:

«Είμαι σε μία φάση μεταβατική που θέλω να ασχοληθώ με εμένα και με τη δουλειά μου εντελώς, οπότε βλέπω μόνο αυτό. Είμαι κατά του γάμου με την εξής έννοια: Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα παντρευόμουν. Είχα δύο γονείς, ήμασταν πιο νέοι και δεν ήθελα να τους κακοκαρδίσω. Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε αν θα κάνουμε παιδί κι έτσι έγινε. Δεν θέλαμε να παντρευτούμε γενικώς κι αορίστως αλλιώς λέγαμε θα παραμείνουμε σύντροφοι. Ούτε στα παιδιά μου λέω να παντρευτούμε»

Από την άλλη ο Χάρης Γρηγορόπουλος είχε μιλήσει για το γάμο τους, που δεν ήταν στα σχέδιά τους:  «Γνωριστήκαμε στη σχολή από τις πρώτες ημέρες που γραφτήκαμε. Κάναμε ένα μάθημα για την αφή και γνωριστήκαμε με κλειστά μάτια. Την πρόταση γάμου την έκανα αναγκαστικά, δεν νομίζω ότι θα παντρευόμασταν αν δεν προέκυπτε κάποιο παιδί. Το παιδί για το οποίο παντρευτήκαμε, δεν υπάρχει γιατί το χάσαμε στη συνέχεια, αλλά μετά από δύο χρόνια ήρθε η Μαρίνα μας και μετά από τέσσερα ο Τίτος μας. Είμαστε παντρεμένοι 30 χρόνια και είμαστε μαζί ακόμα περισσότερα.

Φτάσαμε πολλές φορές κοντά στον χωρισμό, μετά από μεγάλους τσακωμούς, αλλά τελικά το κρατήσαμε. Η οικογένεια μας έχει δεμένους».