Zappit

Φοίβος Παπαδάκης: «Οι σχέσεις μας είναι σχέσεις πατέρα-γιου και εκεί θα ήθελα να παραμείνουν»

"Οι δυνάμεις του πατέρα μου είναι δυνάμεις ενός ανθρώπου 20 χρονών. Από 'κει και πέρα είναι δική του απόφαση, εκείνος ξέρει".

Κουμπάρος στον γάμο του Λάζου Μαντικού ήταν μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Φοίβος Παπαδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος, που απέχει από την τηλεόραση τον τελευταίο χρόνο μετά το τέλος της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και το ενδεχόμενο να τον δούμε να παίρνει τη σκυτάλη από τον πατέρα του στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΑΝΤ1.

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος, είναι δύο παιδιά που τα εκτιμώ πάρα πολύ. Με τον Λάζο έχω την χαρά να είμαστε και συνάδελφοι και φίλοι. Επομένως, είναι πολύ τιμητικό να είμαι κουμπάρος τους. Τους εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένοι, πάντα γεροί, πάντα υγιείς», δηλώνει ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Με ρωτάνε πολλοί αν σκέφτομαι να κάνω κι εγώ το επόμενο βήμα είναι η αλήθεια. Όλα σιγά-σιγά στον χρόνο τους. Μετά τα 30, πηγαίνεις σε πολλούς γάμους φίλων. Κάποτε πλησιάζει και ο δικός σου», παραδέχεται ο δημοσιογράφος.

«Πολύ πρωινό ξύπνημα, δεν ξέρω αν είμαι τέτοιος τύπος. Είναι πολύ νωρίς. Οι δυνάμεις του πατέρα μου είναι δυνάμεις ενός ανθρώπου 20 χρονών. Έχει περισσότερες δυνάμεις κι από μένα. Από ‘κει και πέρα είναι δική του απόφαση, εκείνος ξέρει», απαντά ο Φοίβος Παπαδάκης για τον πατέρα του και τα σενάρια αντικατάστασής του από τον ίδιο.

«Οι σχέσεις μας είναι σχέσεις πατέρα-γιου και εκεί θα ήθελα να παραμείνουν, να με συμβουλεύει. Μου έχει λείψει η τηλεόραση, απέχω εδώ και έναν χρόνο αλλά από δική μου απόφαση», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Φοίβος Παπαδάκης.