Φιλαρέτη Κομνηνού: «Έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος ο ερωτικός για μένα»

Φιλαρέτη Κομνηνού

"Δεν έχω σχέση, δεν έχω κανένα θέμα να ζω με την αγωνία αυτής της σχέσης" εκμυστηρεύτηκε η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στο κεφάλαιο έρωτας και στην προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Φιλαρέτη Κομνηνού εξομολογήθηκε αρχικά πως «όχι, δεν έχω σχέση συντροφική. Μάλλον έχω απενεργοποιηθεί. Οι κύκλοι γίνονται και πάντα έλεγα ότι σημασία έχει να έρθει λίγο το να χορτάσεις τα πράγματα για να υποδεχθείς κάτι άλλο. Θεωρώ ότι ο κύκλος ο ερωτικός έχει λίγο ολοκληρωθεί και δεν έχω κανένα θέμα να ζω με την αγωνία αυτής της σχέσης».

«Τώρα έχω να βλέπω το μουτράκι της εγγονής μου! Τώρα είναι άλλα πράγματα πολύ ισχυρά που μπορεί να μου δώσουν αυτή την πληρότητα που θέλω».

«Όταν ξεσπάνε σκάνδαλα σαν αυτά στο metoo, έχεις ανάγκη από το να εμπιστευτείς και να πιστέψεις ότι τα κίνητρα κάποιων ανθρώπων δεν έχουν τέτοιο σκοπό. Όταν όμως αυτό ματαιώνεται ή αποδεικνύεται το αντίθετο, παθαίνεις ένα σοκ και δεν ξέρεις πια που να ακουμπήσεις» πρόσθεσε, επίσης, η Φιλαρέτη Κομνηνού στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.