Φάρμα – Τον «άδειασε» ενώπιων όλων: «Γιατί κάνεις χειρονομίες; Ξεφυσάς, θα σπάσεις τραπέζια, τι συμβαίνει ρε φίλε;»

Φάρμα

"Θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος αρχίζει να έχει πρόβλημα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά" δήλωσε η Φένια στη Φάρμα.

Δυο ξένοι στην ίδια… Φάρμα μοιάζουν να είναι πια η Φένια και ο Γιάννης μιας και η μεταξύ τους διαμάχη και αντιπάθεια ήρθε να ενισχυθεί στο νέο επεισόδιο, που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής, όπως προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του STAR.

Κι αυτό μιας και ο οικοδεσπότης του ριάλιτι επιβίωσης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε αρχικά τον λόγο στην 31χρονη Brand Ambassador και παίκτρια της πράσινης ομάδας για να τοποθετηθεί για τις εξελίξεις του παιχνιδιού.

«Γιάννη, συμβαίνει κάτι;» αναρωτήθηκε η Φένια μιας και, την ώρα που μιλούσε, ο Γιάννης δεν σταμάτησε να κάνει χειρονομίες μπροστά της. «Όσο ο Βασίλης θα διάλεγε τη Λίνα, που την σέβεται και για όλα αυτά, τόσο κι εσύ θα διάλεγε τον Βασίλη! Με ρώτησες» απάντησε τότε ο παίκτης στη Φάρμα για να εκφράσει την έντονη της αντίθεση, απέναντι στη στάση του, η Φένια στη συνέχεια.

Φ.: Ποιο είναι το πρόβλημα σου; Γιατί ειρωνεύεσαι; Γιατί κάνεις χειρονομίες με τα χέρια σου; Ξεφυσάς, θα σπάσεις τραπέζια, τι συμβαίνει ρε φίλε;

Γ.: Τι έγινε, ρε φίλε; Τι να πω, δεν ξέρω.

«Θεωρώ ότι αυτός ο άνθρωπος αρχίζει να έχει πρόβλημα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά. Αυτές οι αντιδράσεις είναι ανήκουστες» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Φένια μιλώντας, εν συνεχεία, απευθείας στην κάμερα σε αυτό το νέο επεισόδιο για τη Φάρμα που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του STAR.