Φάρμα – Θέλει να την πετάξει από το παιχνίδι: «Δεν με ενδιαφέρει αν είναι γυναίκα»

Φάρμα

Ο Παύλος κατακεραύνωσε τη Σόνια.

Ο Νίκος είχε πηγαδάκι στη Φάρμα με τον Ιωάννη και τον Παύλο για τη Σόνια και την απόφασή της στο συμβούλιο να βγάλει από πρώτη μονομάχο τη φίλη της Λαρού και να βάλει στη θέση της εκείνον.

Ο tattoo artist δε θα ησυχάσει αν δε διώξει από τη Φάρμα τη Σόνια και τη Ρούλα: «Αν έπρεπε να διαλέξω κάποιον αντίπαλο αυτή τη στιγμή θα ήταν η Σόνια, δε με ενδιαφέρει αν είναι γυναίκα, με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας της. Ας μπει γυναικείο άθλημα. Και στο καπάκι ας παίξω με άνδρα κι ας φύγω, δε με νοιάζει, θέλω να φύγουν από το παιχνίδι η Σόνια και η Ρούλα».

Ο Δημήτρης υποστήριξε πως η ομάδα βρίσκεται σε κρίση με τον Νίκο να θεωρεί υπεύθυνη γι’ αυτό τη Σόνια. Την πρωτοβουλία της αρχηγού της γαλάζιας ομάδας να σώσει τη φίλη της ο αρχηγός της πράσινης Παύλος, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως εκμεταλλεύτηκε την αρχηγία.

«Νομίζω πως η Σόνια στη συγκεκριμένη φάση που βρίσκονται, εκμεταλλεύεται την αρχηγία, για να κρατήσει έναν άνθρωπο, με τον οποίο έχει έρθει κοντά. Κι αυτό το έδειξε χθες με την απόφασή της. Πατάμε στο ότι είμαστε αρχηγοί και κάνουμε ό,τι θέλουμε».