Φάρμα – Πετάχτηκε στον τάκο και προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις: «Έχει καβαλήσει πολύ το καλάμι και προσβάλλει»

Φάρμα

"Πετάει το όνομα του από το πουθενά! Έχουμε μείνει κόκκαλα όλοι" παραδέχθηκε στη Φάρμα, αμέσως μετά την πρώτη υποψηφιότητα.

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε για τη Φάρμα με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου, το βράδυ της Κυριακής, όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του STAR. Από νωρίς, μάλιστα, φάνηκε πως θα κυλήσει η συμβίωση των διαγωνιζομένων μιας και η πρώτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση προκάλεσε αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η αρχηγός της πράσινης ομάδας, Φένια κλήθηκε από τον παρουσιαστή στη Φάρμα να δώσει το όνομα του πρώτου υποψηφίου όταν και όλοι βρίσκονταν στο σπίτι. «Η αλήθεια είναι ότι διχάστηκα πάρα πολύ, πιέστηκα ταυτόχρονα, δεν θέλω να αδικήσω τον Samy γιατί δεν συμμετείχε στο χθεσινό αγώνισμα. Επιλέγω τον Γιάννη επειδή αυτοπροτάθηκε από μόνος του χθες  να βγει υποψήφιος για τους δικούς του λόγους. Μπορεί να μην έχουμε τους ίδιους αξιακούς κώδικες, μπορεί να έχουμε τις κόντρες μας και οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν παίρνω τίποτα επί προσωπικού. Ένας λόγος που τον ψηφίζω είναι γιατί ξέρω ότι θα γυρίσει πίσω στο σπίτι».

«Πετάει ένα «Γιάννης», από το πουθενά! Έχουμε μείνει κόκκαλα όλοι» παραδέχθηκε η Μαρία στην κάμερα για την Φάρμα το βράδυ της Κυριακής ενώ και η έτερη Μαρία αναρωτιόταν, κατ’ επανάληψη, εάν «είναι καλά» και αν «πηγαίνει καλά» η συμπαίκτρια της.. Στη συνέχεια, δε, σύσσωμη η γυναικεία ομάδα έσπευσε να ζητήσει τον λόγο σε αυστηρούς τόνους από την Φένια για την επιλογή της ενώ μόνο ο Samy έδειχνε να προσπαθεί να της δώσει ένα δίκαιο ως προς το ότι ήταν καθαρά δικαίωμα της.

Μάλιστα, ο νεαρός παίκτης στη Φάρμα δεν έκρυψε την έντονη προσωπική του αντίθεση για τον τρόπο που και ο Γιάννης διαχειρίστηκε μπροστά σε όλους της υποψηφιότητα του.

«Ο Γιάννης έχει καβαλήσει πολύ το καλάμι! Προσβάλλει πολύ εύκολα άτομα και πιστεύω ότι θέλει να ελέγχει όλη αυτή την κατάσταση, γι’ αυτό και η Φένια επέλεξε τον Γιάννη γι’ αυτόν τον λόγο» σημείωσε χαρακτηριστικά o 50χρονος επιχειρηματίας στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που είδαμε στο πρόγραμμα του STAR.