Φάρμα: Ο Ιωάννης προειδοποίησε για το σημείο που δεν πρέπει να αγγίξει κανείς επάνω του

Φάρμα

Φάρμα: "Το μαλλί μου δεν το έχει ακουμπήσει ούτε η κοπέλα μου... όταν είχα."

Τους 20 παίκτες καλωσόρισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη Φάρμα που βρίσκεται στην Ορεινή Αρκαδία. Φέτος στο παιχνίδι του Star θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές για τους 10 άντρες και για τις 10 γυναίκες με μία από αυτές να είναι ότι οι δύο ομάδες που θα διαμορφωθούν θα έχουν έναν φράχτη ανάμεσά τους. Οι παίκτες ξεκίνησαν να συστήνονται στο τηλεοπτικό κοινό και να αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τη ζωή τους.

Τι δήλωσε ο Ιωάννης Σταμέλος για την εικόνα του; «Η εικόνα μου στη δουλειά που κάνω σε σχέση με αυτά που κάνω, σε σχέση με αυτά που έχω πάρει από την οικογένειά μου, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φαίνεται. Πολύ εύκολα θα με παρεξηγήσει κάποιος. Ίσως φταίει η εικόνα, ο τρόπος που μιλώ, το στυλ, η ειρωνεία; Γιατί είμαι και ειρωνικός. Όλα αυτά» είπε αρχικά στη Φάρμα στην αποψινή πρεμιέρα και συνέχισε:

«Η σχέση μου με το μαλλί είναι πολύ ιδιαίτερη. Νομίζω ότι κάθε άντρας έχει δύο πράγματα να χάσει. Το ένα είναι σίγουρα το μαλλί, το δεύτερο καταλαβαίνουμε όλοι ποιο είναι. Το μαλλί μου δεν το έχει ακουμπήσει ούτε η κοπέλα μου… όταν είχα.»