Φάρμα: «Λύγισε» στον αχυρώνα και αποχώρησε μετά τις ήττες με δάκρυα στα μάτια

Φάρμα

Ο Νίκος ή η Σόνια δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις δοκιμασίες και αποχώρησε, για πάντα, από τη Φάρμα;

Την μάχη των μαχών, αυτή για την παραμονή στη Φάρμα, κλήθηκαν να δώσουν ο Νίκος και η Σόνια στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε τη νύχτα της Πέμπτης, μέσα από το πρόγραμμα του STAR, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Οι δυο παίκτες συνάντησαν στον αχυρώνα τον παρουσιαστή του παιχνιδιού, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο προκειμένου να ενημερωθούν για όλα όσα θα συναντούσαν τα επόμενα λεπτά στη μονομαχία αποχώρησης.

Και οι δυο παίκτες ήθελαν όσο τίποτα άλλο να παραμείνουν στη Φάρμα και γι’ αυτό το λόγο έδωσαν τα πάντα, ό,τι είχαν και ό,τι δεν είχαν, ώστε να μην αποχωρήσουν σε αυτό το σημείο του ριάλιτι επιβίωσης. Για έναν όμως, αν και πολύ νωρίς, θα έπρεπε το νήμα της… τηλεοπτικής του ζωής να κοπεί αυτό το βράδυ στον αχυρώνα.

Θα ήταν η εκρηκτική Σόνια ή ο μαχητικός Νίκος ο μονομάχος που θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου, από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στο τέλος των αναμετρήσεων;

Με τη μια μονομαχία να διαδέχεται την άλλη, λοιπόν, λίγο πριν το φινάλε, ο πίνακας του σκορ έδειξε 2 – 0 υπέρ του Νίκου. Μια ακόμη νίκη θα του εξασφάλιζε την παραμονή στην Φάρμα και κατ’ επέκταση θα έδιωχνε, νωρίς νωρίς, την Σόνια από το παιχνίδι.

Αυτό ακριβώς και έγινε καθώς η δοκιμασία με τα λουκέτα κάθε άλλο παρά ευνόησε την μελαχρινή διαγωνιζόμενη προκειμένου να κάνει την αντεπίθεση της. Έτσι, τη νύχτα της Πέμπτης, η Σόνια ήταν η παίκτρια που κλήθηκε να αποχαιρετήσει όλους τους συμπαίκτες της και να αφήσει την Φάρμα για πάντα πίσω της.