Φάρμα: «Έλα, κ…λοχαρακτήρα, μιλάς πολύ» – Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη γαλάζια ομάδα

Φάρμα

"Έλα, έλα κάτω στη σέντρα, να σου πω εγώ για πότε θα πας στο σπίτι σου!".

Τεταμένες είναι οι σχέσεις των παικτών στη γαλάζια ομάδα στη Φάρμα, μετά τις τελευταίες ήττες και τις παρασκηνιακές συνομιλίες ανάμεσα σε κάποια μέλη. Οι σχέσεις ανάμεσα στον Νίκο και στη Σόνια φαίνεται πως οδηγείται στα άκρα, με τους δύο να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση λίγο πριν το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας.

«Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν αλλά είδα μία αντίδραση που δεν μου άρεσε, με στεναχώρησε. Έχει χαθεί η ουσία σε κάποια πράγματα», είπε αρχικά η Ρούλα στη συνάντηση που είχε η ομάδα της στην αυλή του αγροκτήματος στη Φάρμα.

«Δεν θέλουμε έναν αρχηγό που να λέει απλά στην αποχώρηση ποιον ψηφίζει και γιατί. Αυτό τον ρόλο του αρχηγού είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα, τίποτε άλλο. Βάλαμε κανόνες; Ορίσαμε δουλειές;», σχολίασε ο Δημήτρης, ενώ στην κουβέντα μπήκε και ο Νίκος, αναφέροντας το όνομα της Σόνιας.

«Γιατί; Όταν βάλαμε κανόνες ο Νίκος έκατσε; Θα σταματήσεις να αναφέρεις το όνομά μου; Δεν έχω όρεξη. Ήσουν μονομάχος γι’ αυτό είσαι κομμάτια, σου άξιζε», αντέδρασε η παίκτρια από την πλευρά της.

«Μου άξιζε; Έλα, έλα κάτω στη σέντρα, να σου πω εγώ για πότε θα πας στο σπίτι σου! Γιατί μιλάς πολύ! Έλα! Κ…λοχαρακτήρα!», απάντησε εμφανώς ενοχλημένος ο Νίκος, στη συζήτηση που άνοιξε στη Φάρμα μεταξύ της ομάδας.

«Η Σόνια προσπαθεί ξεκάθαρα να με βγάλει μισογύνη. Δεν την αντέχω και καταλαβαίνω ότι κάποιες φορές γίνομαι κι εγώ ειρωνικός. Είναι μια βδομάδα τώρα που δεν μπορώ άλλο, θα σκάσω», ξέσπασε ο Νίκος στο προσωπικό του cue στη Φάρμα το βράδυ της Δευτέρας (30/9).