Φάρμα: Δεν άντεξε στη μονομαχία, λύγισε στις τρεις ήττες και αποχώρησε νωρίς

Φάρμα

Ποιος μονομάχος αποχώρησε από τη Φάρμα αυτή την εβδομάδα;

Για μια θέση στην… Φάρμα κλήθηκαν να μονομαχήσουν, το βράδυ της Κυριακής στο νέο επεισόδιο που είδαμε στο πρόγραμμα του STAR, ο Σάκης και ο Νίκος.

Οι δυο παίκτες και υποψήφιοι προς αποχώρηση συναντήθηκαν στον αχυρώνα όπου και έμαθαν όλες τις αναλυτικές οδηγίες για τη μονομαχία τους από τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Στο τέλος αυτού του επεισοδίου, άλλωστε, ένας εκ των δυο ανδρών θα αποτελούσε νωρίς νωρίς παρελθόν για τη νέα Φάρμα.

Κατά τη διάρκεια της σκληρής μονομαχίας, λοιπόν, ο πίνακας του σκορ έδειξε 2 -1 υπέρ του Νίκου με αποτέλεσμα ο Σάκης να είναι κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο. Με την πλήρη στήριξη των συμπαικτών του, όμως, ο παίκτης έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε προκειμένου να ισορροπήσει την αναμέτρηση και να μην είναι αυτός ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Φάρμα αυτή την εβδομάδα.

Τα κατάφερε ωστόσο ο Σάκης να φέρει την αναμέτρηση στα ίσα και να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης του STAR;

Η απάντηση είναι όχι μιας και ο 51χρονος παίκτης, παρά το αρχικό πλεονέκτημα που είχε σε αυτή την μονομαχία αποχώρησης, ηττήθηκε για μια ακόμα φορά με αποτέλεσμα ο 35χρονος αντίπαλος του, Νίκος να φτάσει τις 3 νίκες και να κατακτήσει επάξια την παραμονή στη Φάρμα.

«Τέσσερις μονομαχίες συνολικά χρειαστήκαμε για να μάθουμε ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει από τη φάρμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να ανακοινώσει στη συνέχεια πως ο παίκτης που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα είναι ο Σάκης Κασουρίδης!