Φάρμα: Αποκάλυψε ότι έπασχε από κερατόκωνο

Φάρμα

Η εξομολόγηση του Νίκου για την πάθηση που είχε.

Πρεμιέρα έκανε χθες η ανανεωμένη Φάρμα στο Star και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κέρδισε τις εντυπώσεις. Αν και είναι νωρίς ακόμα για να πούμε ποιοι παίκτες θα μας απασχολήσουν στα επόμενα επεισόδια, ήδη κάποιοι έχουν ξεκινήσει από τώρα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο Νίκος Κωβαίος, που μετά την ήττα της γαλάζιας ομάδας, στην οποία ανήκει, βγήκε μπροστά αμφισβητώντας τις ηγετικές ικανότητες της Σόνιας Παπλεκάι.

Ο Νίκος συστήθηκε στους τηλεθεατές μέσα από ένα βίντεο που προβλήθηκε στο δεύτερο επεισόδιο του αγαπημένου παιχνιδιού περιπέτειας κι επιβίωσης. Για να δούμε ποιος είναι ο παίκτης της Φάρμας, ο οποίος θα βάλει τα δυνατά του να φτάσει μέχρι το τέλος!

Ο Νίκος Κωβαίος ζει στα Μέγαρα και είναι 35 ετών.
Είναι tattoo artist, διατηρώντας το δικό του μαγαζί.

Το πρώτο τατουάζ που χτύπησε στο σώμα του ήταν αυτό της αδερφής του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή. Από εκείνη την ημέρα κατάλαβε πως πρέπει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την τέχνη του tattoo.
Τώρα που μπήκε στη Φάρμα, θα του λείψουν περισσότερο η οικογένειά του και ο σκύλος του Βίκτωρ.
Το τελευταίο πράγμα που θα κάνει πριν πάρει τα βουνά, είναι να αποχαιρετήσει την παρέα του και τον τετράποδο φίλο του.
Νίκος Κωβαίος: Η σπάνια νόσος, την οποία κατάφερε να ξεπεράσει
Για τον Νίκο η Φάρμα δεν αποτελεί πρόκληση, καθώς έχει μάθει να αντιμετωπίζει μεγαλύτερες δυσκολίες στη ζωή του. Ο ίδιος μίλησε για τη σπάνια πάθηση που είχε στα μάτια του γνωστή ως κερατόκωνος. Το 2004 οι γιατροί του είπαν πως κινδυνεύει να χάσει εντελώς την όρασή του. Ωστόσο, χάρη στις προσπάθειες των ειδικών και την ψυχολογική υποστήριξη τον γονιών του, κατάφερε να βγει νικητής.