Φάρμα: Αποχώρησε με κλάματα ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης

Φάρμα

Η συγγνώμη του Γιάννη προς τους συμπαίκτες του.

Με σκόρ 3-2, ο Νίκος «λύγισε» τον Γιάννη σε μια συγκλονιστική μονομαχία που διεξήχθη στον αχυρώνα. Λίγο πριν κλείσει οριστικά την πόρτα στη Φάρμα, ο Γιάννης Σταμέλος έκανε τον απολογισμό του.

«Ό,τι και να πω είναι λίγο. Μπράβο στον Νίκο, έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι το θέλει πιο πολύ. Από το 2-0 ξεκίνησαν να με πιάνουν σκέψεις για έξω, νομίζω ότι φάνηκε και λίγο στα κλουβιά, δεν ξέρω, μπράβο στον Νίκο, το ήθελε και το πήρε, δε θέλω να υποτιμήσω καθόλου την προσπάθειά του», είπε συγκινημένος.

«Δείχνω ότι είμαι πολύ σκληρός, αλλά κουράστηκα να τσακώνομαι με οποιονδήποτε, δεν τους αξίζει και δε μου αξίζει, οπότε νομίζω πως θα ήταν καλύτερο να φύγω», παραδέχτηκε.

«Πολύ ωραίο ταξίδι, δε νομίζω ότι πως θα ξαναζήσω τέτοια εμπειρία, χαίρομαι για τις στιγμές που πέρασα με όλα τα παιδιά. Ειλικρινά, αν νομίζετε ότι τα κλάματά μου είναι επειδή έχασα, δεν είναι γι’ αυτό. Δεν ξέρω τους ευχαριστώ όλους για όλα», πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια για το ταξίδι του στο παιχνίδι, που έμελλε να είναι σύντομο.

Ο 26χρονος έδειξε ακόμα μετανιωμένος για κάποια πράγματα που είπε κι έκανε, ζητώντας από όλους τους παίκτες να τον συγχωρέσουν που δεν τους σεβάστηκε: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους και συγγνώμη αν με τη συμπεριφορά μου και τον χαρακτήρα μου σας έχω στεναχωρήσει οποιαδήποτε στιγμή».

Τελευταίος έμεινε να χαιρετήσει τον Γιάννη ο φίλος του ο Παύλος, από τον οποίο ζήτησε δύο πράγματα. Το ένα ήταν να διαβάσει το γράμμα που άφησε και το άλλο να βγει νικητής, μιας και εκείνος δεν τα κατάφερε.

Ο Παύλος και η Καλλιόπη ήταν απαρηγόρητοι στον αχυρώνα. Η δεύτερη φώναζε στη Λαρού: «Πώς του φέρθηκαν; Έμπαινε μπροστά για όλους και κοίτα πώς του φέρθηκαν».

«Το ξερό του το κεφάλι που κοίταζε να υπερασπιστεί κορίτσια που δεν το άξιζαν καθόλου, γιατί γι’ αυτό βγήκε στη σέντρα στην ουσία, γιατί κάποια ήθελε να πληγώσει κάποια άλλη κι έβγαλε τον Γιάννη», εξήγησε στη συνέχεια on camera χωρίς να αναφέρει ονόματα.