Φάρμα: Αποχώρησαν με double σκορ και έπεσε βαριά σιωπή σε ολόκληρο τον αχυρώνα

Φάρμα

"Όλα ή τίποτα, ρε" τους φώναξε με πάθος ο εξώστης αλλά το τέλος δεν άργησε να έρθει για αυτούς στη Φάρμα.

Την ύστατη μάχη, αυτή για την παραμονή στη Φάρμα, κλήθηκαν να δώσουν δυο ζευγάρια υπό της οδηγίες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, το βράδυ της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για το ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του STAR. Ο λόγος για το ζευγάρι του Βασίλη με την Μαρία και του Γεράσιμου με τη Λίνα.

Το σκορ έδειχνε 3 – 2 υπέρ του Βασίλη με την Μαρία με τους έτερους δυο, τον Γεράσιμο και τη Λίνα, να πρέπει να τα δώσουν όλα για όλα στον… κορμό προκειμένου να μην αποχωρήσουν τη δεδομένη χρονική στιγμή από τη Φάρμα. Μια δοκιμασία απαιτητική και για τους τέσσερις με τον εξώστη, κυριολεκτικά, να καρδιοχτυπά καθ’ όλη τη διάρκεια της.

«Όλα ή τίποτα, ρε» φώναζε ο εξώστης στον Γεράσιμο και τη Λίνα προκειμένου να τους εμψυχώσουν και να μην είναι εκείνο το ζευγάρι που θα έκλεινε την πόρτα του αχυρώνα πίσω του. Κι όμως, ο Βασίλης με την Μαρία έμοιαζαν πραγματικά ανίκητοι αυτό το βράδυ και έτσι, με φόρα, έγραψαν το τελικό 4 – 2 στον πίνακα του σκορ.

Τόσο η έκβαση αυτή στη ροή του παιχνιδιού όσο και τα τρυφερά λόγια του ηττημένου ζευγαριού, προς τους συμπαίκτες τους, έκαναν τους πάντες να σωπάσουν και να γεμίσουν με δάκρυα τα μάτια τους λίγο πριν αποχωρήσουν για πάντα η Λίνα και ο Γεράσιμος από την Φάρμα.