Φάρμα: «Αυτή είναι η πιο εξευτελιστική στιγμή» – Σφοδρές αντιδράσεις για την αναλγησία του

Φάρμα

Τον είδε να σωριάζεται στο έδαφος και δεν σταμάτησε να γελά.

Αδιαφόρησε ο Γιάννης για τον Νίκο που δεν ένιωθε καλά, μετά τη δοκιμασία στη Φάρμα. Ο Γιάννης έσυρε λίγο πιο γρήγορα τα βαρέλια από τον Νίκο, κερδίζοντας τον πρώτο πόντο από τους συνολικά τρεις που χρειάζεται, για να παραμείνει στη Φάρμα.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας, ο Νίκος είχε εξαντληθεί από την υπεροπροσπάθεια και σωριάστηκε στο έδαφος. Η παγερή στάση του Γιάννη, βλέποντας τον αντίπαλό του σε αυτήν την κατάσταση, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον εξώστη.

«Με τον Φίλιππο ξέραμε πως θα υπάρχει ένα beef, είχαν ειπωθεί και από τις δυο πλευρές πράγματα, αλλά όταν ένας άνθρωπος είναι κάτω και δεν ξέρεις τι έχει από περιέργεια πας να δεις τι έχει κι αν μπορείς να βοηθήσεις βοηθάς, αλλιώς φωνάζεις κάποιον που μπορεί να βοηθήσει. Ήταν η πιο εξευτελιστική στιγμή που νομίζω ότι θα ζήσουμε στη Φάρμα», εξομολόγηθηκε ο Βασίλης.

Ο Γιάννης έμοιαζε να μη συγκινείται, ούτε όταν το ιατρικό επιτελείο ήταν πάνω από τον Νίκο, προκειμένου να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες: «Τον βλέπει κάτω και γελάει», τον καταδίκασε η Φένια.

«Δεν είναι άνθρωπος», πρόσθεσε ο Samy.

Βλέποντας τον Νίκο να μην μπορεί να συνέλθει, η Μαρία ξέσπασε σε κλάματα. «Μίλησέ του, πες του κάτι», είπε στον Γιάννη, προσπαθώντας να τον συνετίσει.

«Παθαίνω ζημιά και γελάς», παραπονέθηκε ο Νίκος στον Γιάννη όταν κατάφερε να σταθεί στα πόδια του. «Με προκαλεί ο φίλος σου. Με εσένα δεν είχαν τίποτα ποτέ. Εμένα δε με προκαλεί κανείς», του απάντησε ο Γιάννης.