Φαίη Σκορδά: Το teaser από τα γυρίσματα της φωτογράφισης για τη νέα της εκπομπή έχει άρωμα Ιταλίας

Φαίη Σκορδά

"Buongiorno" με τη Φαίη Σκορδά από τον Σεπτέμβρη.

Στο Mega επιστρέφει η Φαίη Σκορδά τον Σεπτέμβρη με τις προετοιμασίες να είναι πυρετώδεις για τη νέα της ψυχαγωγική εκπομπή. Τη Δευτέρα 05/08 ο σταθμός υποδέχτηκε την παρουσιάστρια στην οικογένειά του με την επίσημη ανακοίνωση.

«Το MegaTv υποδέχεται με χαρά τη Φαίη Σκορδά στην τηλεοπτική του οικογένεια! Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει εδώ από όπου ξεκίνησε το ταξίδι της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και έχτισε ισχυρούς δεσμούς με τους τηλεθεατές. Παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία, έχει δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό ύφος στην τηλεόραση» ανέφερε η ανακοίνωση με τη νέα της εκπομπή να έχει τίτλο «Buongiorno».

Στα social media του Mega κυκλοφόρησε πριν από λίγο ένα teaser από τα παρασκήνια για την επίσημη φωτογράφιση. Στη μετάδοση ακούγονται ιταλικά τραγούδια αλλά και λέξεις, αφού η Φαίη Σκορδά έχει σπουδάσει στην Ιταλία κι έχει άρρηκτους δεσμούς με τη χώρα. Κάτι που συνδυάστηκε μοναδικά και με τον τίτλο της εκπομπής. Αρχικά η παρουσιάστρια κάθεται χαλαρή σε έναν καναπέ με το κινητό της και στη συνέχεια ποζάρει με αυτοπεποίθηση στον φωτογραφικό φακό. «Η Φαίη είναι Mega» αναφέρει το σχετικό teaser.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)