Φαίη Σκορδά: «Ήρθες και μου είπες ότι θα πας στη Γερμανού» – Κώστας Τσουρός: «Δεν το λέω υποτιμητικά για σένα»

Κώστας Τσουρός

"Πέρασες καλύτερα στη Ναταλία από ό,τι με εμένα;"

Δύο μέρες πριν την πρεμιέρα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο Κώστας Τσουρός κάθισε στον καναπέ της Φαίης Σκορδά και τα συζήτησαν όλα. Ακόμα και για όταν ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε στην παρουσιάστρια ότι θα φύγει από την εκπομπή της για να πάει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Ήρθες ένα μεσημέρι και μου είπες: «θέλω να σου πω κάτι, του χρόνου θα πάω στη Ναταλία, ήταν πολύ καλή πρόταση από τον Alpha»…», θυμήθηκε η Φαίη Σκορδά και ο Κώστας Τσουρός απάντησε: «Στο είπα όμως τότε, δεν είναι ότι δεν στο είπα. Γιατί υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν το λένε».

«Το έχω μάθει τελευταία μέρα του καλοκαιριού. Το έχω μάθει τελευταία μέρα του καλοκαιριού. Γίνεται αρκετά συχνά. Μετά μένει μια καλή σχέση. Όταν μου είπες ότι θα πας στη Ναταλία, δεν κράτησα κάτι… Πέρασες καλύτερα στη Ναταλία από ό,τι με εμένα;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια και ο Κώστας Τσουρός ανέφερε:

«Αυτό θέλει σκέψη για να στο απαντήσω. Δεν είναι ότι δεν πέρασα καλά μαζί σου. Πέρασα πολύ καλά μαζί σου και έμαθα τα πράγματα της ψυχαγωγίας, αλλά η Ναταλία ήταν πανεπιστήμιο. Δεν το λέω υποτιμητικά για σένα, αλλά εκεί είχα και έναν άλλο ρόλο».