Zappit

Φαίη Σκορδά για τα περίεργα μηνύματα που λαμβάνει: «Κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί το κακό»

"Είναι κάτι προσωπικό που θέλω να πω, γι' αυτό με βλέπετε να διστάζω".

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Φαίη Σκορδά μέσα από το Buongiorno το πρωινό της Τετάρτης (9/10). Συζητώντας την υπόθεση stalking σε βάρος του Γιάννη Πλούταρχου, που εκδικάζεται σήμερα στην Ευελπίδων, η παρουσιάστρια του MEGA μοιράστηκε με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της μία παρόμοια δική της περίπτωση με μηνύματα που λαμβάνει σταθερά κάθε εβδομάδα.

 Γιάννης Πλούταρχος: Αυτό είναι ένα από τα ραβασάκια που του άφηνε η 47χρονη stalker

«Θέλω να πω κάτι… είναι και πώς… δεν ξέρω τώρα, μην ακουστεί περίεργο. Είναι και πώς έχεις εξοικειωθεί με αυτό. Είναι κάτι προσωπικό που θέλω να πω, γι’ αυτό με βλέπετε να διστάζω. Δεν είναι κάτι κακό αλλά μέσα στα χρόνια κάθε βδομάδα μου έρχονται συγκεκριμένα πράγματα. Κάθε Τετάρτη συγκεκριμένα πράγματα, κάθε Πέμπτη συγκεκριμένα πράγματα», περιέγραψε η Φαίη Σκορδά.

«Όταν αυτό γίνεται στην καθημερινότητά σου, λες: εντάξει, αυτό είναι. Ίσως είναι και λάθος η δική μου αντιμετώπιση ή οποιασδήποτε άλλης κυρίας που ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, που το αφήνω και το προσπερνάω. Κάποια στιγμή όμως μπορεί να συμβεί και το κακό. Το ορθό είναι να πας να ζητήσεις βοήθεια και να μην εξοικειώνεσαι με μία τέτοια κατάσταση», επισημαίνει η οικοδέσποινα του Buongiorno.

«Υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι με καλή ή με κακή πρόθεση, αυτό δεν το ξέρεις. Εκ του αποτελέσματος λες: τι έπαθε; Υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν έτσι. Για μένα το σωστό είναι να πας και να ζητήσεις προστασία», κατέληξε επί του θέματος η Φαίη Σκορδά.