Φαίη Σκορδά για Στέφανο Κασσελάκη: «Γίνεται αγενής, δεν είναι δικό μου θέμα αλλά θέμα ευγένειας»

Φαίη Σκορδά

"Το να περπατάς και να σε κυνηγάνε από πίσω και να ειρωνεύεσαι είναι σαν να συνεχίζει το προηγούμενο ακριβώς και με χειρότερο τρόπο".

Με το χθεσινοβραδινό «κυνηγητό» των δημοσιογράφων προς τον Στέφανο Κασσελάκη στο Ηρώδειο ασχολήθηκαν το πρωινό της Τετάρτης (25/9) η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στο Buongiorno. Η παρουσιάστρια του MEGA εξέφρασε την ενόχλησή της με τα πλάνα που κυκλοφόρησαν και στα οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

«Ευγένεια είναι αυτό; Καθένας έχει το δικαίωμα επικοινωνιακά να αλλάζει την τακτική του και κάποιες στιγμές να μη θέλει να μιλήσει. Αλλά είναι ευγένεια και δεν έχει να κάνει με το αν είσαι πολιτικός ή όχι, είναι στη φύση του ανθρώπου, να σταματήσεις, να πιάσεις τους δημοσιογράφους και να τους πεις: παιδιά, σήμερα δεν θέλω να μιλήσω, θέλω να το σεβαστείτε, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε, θέλω να με αφήσετε να προχωρήσω», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Το να περπατάς και να σε κυνηγάνε από πίσω και να ειρωνεύεσαι α θα πέσετε κι εγώ δεν θα πέσω, αυτό είναι σαν να συνεχίζει το προηγούμενο ακριβώς και με χειρότερο τρόπο. Γίνεται και αγενής για μένα», υπογράμμισε η οικοδέσποινα του Buongiorno στη σχετική συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ.

«Εξ αρχής η ευγένεια τι λέει; Σταματάς και ξεκαθαρίζεις κάτι και λες: σας ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν θα ήθελα σήμερα να μιλήσουμε, δεν θα ήθελα το κυνηγητό, δεν μου αρέσει και σαν εικόνα. Δεν είναι δικό μου θέμα αλλά θέμα ευγένειας προς τον απέναντι», επισήμανε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να διαφωνεί με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση.