Φαίη Σκορδά για Ιωάννα Τούνη: «Φαίνεται να είναι ο εύκολος στόχος αλλά δεν είναι έτσι»

Φαίη Σκορδά

"Δουλεύει, δεν έκανε μία εταιρεία και την έκλεισε την επόμενη χρονιά. Έχει επιχειρηματική στρατηγική και μία συνέπεια".

Το δικό της σχόλιο έκανε η Φαίη Σκορδά για την Ιωάννα Τούνη και τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς στο παρελθόν για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ πήρε το μέρος της γνωστής influencer, επικροτώντας τη στάση της όλα αυτά τα χρόνια.

«Η Ιωάννα θα μπορούσε να είναι στην τηλεόραση αλλά δείχνει να μην την ενδιαφέρει. Επαγγελματικά η ίδια δείχνει μετά από χρόνια ένα πολύ συγκροτημένο άτομο. Θα μπορούσε να έχει παρασυρθεί από την αναγνωρισιμότητα και την εμπορικότητα. Δουλεύει, δεν έκανε μία εταιρεία και την έκλεισε την επόμενη χρονιά. Έχει επιχειρηματική στρατηγική», είπε η Φαίη Σκορδά πριν την προβολή των δηλώσεων της influencr.

Ιωάννα Τούνη – Σκληρή απάντηση στον Πέτρο Νάζο: «Ήρθε να μας ζητήσει και τα ρέστα, να βγάζει το ψωμάκι του, δεν θα ασχοληθώ»

«Η Ιωάννα του απάντησε κατά τη γνώμη μου λίγο άσχημα», παρατήρησε από την πλευρά της η Μάρτζυ Λαζάρου, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τόνισε για τον Πέτρο Νάζο και την πρόσφατη διαμάχη του φωτογράφου με την Ιωάννα Τούνη: «Όταν πας να δικαιολογήσεις ένα λάθος που έγινε… όταν ζητάς συγνώμη, ζήτα τη και βάλε τελεία. Αυτό το «εγώ σε ανέδειξα» τι το λες τώρα;».

«Παρ’ ότι είναι μία όμορφη κοπέλα, δεν παρασύρεται από τα φώτα της δημοσιότητας και να βρίσκεται κάθε χρόνο σε μία εκπομπή. Δεν συμβαίνει αυτό και προτάσεις σίγουρα της έχουνε γίνει. Πολλές φορές δεν είναι μόνο το οικονομικό το δέλεαρ», συμπλήρωσε και επισήμανε η Φαίη Σκορδά.

«Βλέπεις ένα κορίτσι που είναι πολύ όμορφο και έχει σχολιαστεί για την προσωπική της ζωή, έγιναν σοβαρά πράγματα και αυτά τα άτομα είναι πάντα εύκολος στόχος. Δεν σημαίνει ότι επειδή μια κοπέλα είναι νέα, όμορφη, επιτυχημένη και προβάλλει την εικόνα της, αυτά να προκαλούν μία εντύπωση και να είναι ο εύκολος στόχος. Δεν είναι έτσι. Έχει μία συνέπεια», υπογράμμισε η Φαίη Σκορδά για την Ιωάννα Τούνη.