Φαίη Σκορδά: «Δεν θέλω να ασχοληθώ γιατί θεωρώ ότι το κάνει απλά για να παίξει στα κανάλια»

Φαίη Σκορδά

"Υπάρχουν άνθρωποι που λένε κάτι για να αποκτήσουν followers ή δημοσιότητα..."

Ο Νίκος Πελετιέ, παίκτης του νέου κύκλου του Power of Love, κατάφερε να στρέψει επάνω του τα βλέμματα από την πρεμιέρα του reality, εξαιτίας των δηλώσεών του για τη θέση της γυναίκας. ¨Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία είναι μόνο μία: η ανατροφή των παιδιών της και η στήριξη προς τον σύζυγό της», δήλωσε χαρακτηριστικά. Το θέμα συζητήθηκε και στο Fay’s Time και η Φαίη Σκορδά έκανε μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση.

«Αυτό δεν θα έπρεπε να προβληματίζει μόνο τις γυναίκες, αλλά και τους άντρες. Ένας άνθρωπος που συστήνεται ως προπονητής σχέσεων και πάει στο Power of Love για να βρει τον έρωτά του… ούτως ή άλλως αυτό κάπως δεν στέκει, το καταλαβαίνουμε. Κάτι δεν πάει καλά», είπε η Φαίη Σκορδά και συνέχισε:

«Προφανώς και καταλαβαίνουμε ότι αυτά που πρεσβεύει δημιουργούν προβλήματα, πόσο μάλλον στις μέρες που ζούμε. Υπάρχουν άνθρωποι που λένε κάτι για να αποκτήσουν followers ή δημοσιότητα…»

«Εγώ δεν θέλω να δώσω… δεν θέλω να ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο γιατί θεωρώ ότι αυτό που κάνει είναι απλά να παίξει στα κανάλια και να κερδίσει δημοσιότητα», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.