Zappit

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Λόγω των χημειοθεραπειών μου είχαν πει πως είναι αδύνατον να κάνω παιδί»

"Έχω μεγαλώσει περισσότερο με τον μπαμπά μου και γι' αυτό δεν μιλάω πολύ για τη μαμά μου".

Καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (17/10) η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και του Survivor αναφέρθηκε στην προχωρημένη της εγκυμοσύνη, τον σύντροφό της, ενώ στέλνει το δικό της μήνυμα προς τις γυναίκες που, στην προσπάθειά του να μείνουν έγκυοι, αποθαρρύνθηκαν από κάποιους γιατρούς.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Είμαι έτοιμη να γεννήσω, άκουγα τον κύριο Μικρούτσικο να μιλάει και έλεγα… τελειώνετε!»

«Λόγω των χημειοθεραπειών που είχα υποβληθεί πριν από 10 χρόνια, μου είχαν πει πως είναι αδύνατον να κάνω παιδί αλλά τελικά έγινε. Θεωρώ πως είναι θέλημα θεού. Το κεφάλαιο παιδί το είχα «παγώσει». Έλεγα: εντάξει, έχω σώσει τη ζωή μου αλλά δεν είμαστε όλοι για να γεννήσουμε. Υπάρχουν και οι μητέρες καρδιάς. Δεν με στεναχωρούσε και δεν είναι λόγος να στεναχωριούνται οι γυναίκες. Εμάς έτυχε», δηλώνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Είχα καθυστέρηση και ξεκίνησε να μην μου κάνουν αίσθηση κάποια φαγητά. Είχα ζαλάδες και εκεί έκανα την εξέταση στον γιατρό. Όταν το έμαθα, άρχισα να τσιρίζω. Δεν το πίστευα. Το καλοκαίρι επειδή κλείστηκα μέσα, είχα συνέχεια αγωνίες για το αν θα τα καταφέρω και αν θα είμαι καλή μητέρα», εξομολογείται η γνωστή Instagramer.

«Σημασία έχει η ουσιαστικότατα της σχέσης. Είναι πολύ καλός μπαμπάς, έχει ένα παιδί από προηγούμενο γάμο. Είναι δουλευταράς, είναι πανέξυπνος και έχει πολλά στοιχεία που μου αρέσουν. Μας σύστησε ένας φίλος. Του είχε πει πως του άρεσα και έτσι μας γνώρισε. Τον είχα δει και εγώ πιο πριν και, όταν τον είχα δει, μου άρεσε πολύ», περιγράφει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον κατά 11 χρόνια μεγαλύτερό της σύντροφο.

«Ο σύντροφός μου είναι 50 και εγώ 39. Έχει γίνει πρόταση γάμου. Πιστεύω πάρα πολύ στον θεό. Πριν αρρωστήσω, έκλαιγα συνέχεια και το έμαθα μετά από μήνες. Με βοήθησε πολύ το είναι θέλημα θεού. Έχω μεγαλώσει περισσότερο με τον μπαμπά μου και γι’ αυτό δεν μιλάω πολύ για τη μαμά μου. Η μαμά μου δεν είχε περάσει καλά στον προηγούμενο γάμο και υπήρχε θέμα. Ο μπαμπάς μου μας μίλαγε πάντα καλά για τη μαμά», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.