Εύη Φραγκάκη για Ελένη Μενεγάκη: «Δεν είναι στο χτίσιμο της καριέρας της για να πεις ποιος ξέρει αν θα επανέλθει»

Εύη Φραγκάκη

"Και να μην επανέλθει, παραμένει η Ελένη Μενεγάκη" ανέφερε η Εύη Φραγκάκη.

Η Εύη Φραγκάκη μίλησε στο Breakfast@star και στη Σοφία Μανουσακίδου για το αν έχει δεχθεί πρόταση από κάποιο μεγάλο κανάλι και τη συνεργασία της στο παρελθόν με την Ελένη Μενεγάκη.

«Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις σε πιο ήπιο βαθμό. Αν με ρωτήσεις τι θα έκανα σε μία πολύ συγκεκριμένη πρόταση, πιθανόν να μην άλλαζα κανάλι. Δεν έχω λόγο να αλλάξω το Action 24 σε αυτή τη φάση. Δεν είμαστε και 20 χρονών που θα καταπιώ, θα υποστώ, θα συμβιβαστώ γιατί προσπαθώ να χτίσω ένα προφίλ, το οποίο θα είναι καθωσπρέπει και συγκαταβατικό» δήλωσε η Εύη Φραγκάκη.

«Εγώ έχω δουλέψει με την Ελένη Μενεγάκη. Η νοοτροπία της Ελένης ταιριάζει στη νοοτροπία μου. Στη φάση ζωής που είναι η Ελένη με τόση επιτυχία που έχει βιώσει, που τίποτα δεν της αλλάζει τον τίτλο, που οτιδήποτε κι αν αλλάξει στην τηλεόραση (οι τάσεις, η μόδα, τα trends), θα παραμείνει η Ελένη Μενεγάκη. Δεν είναι στο χτίσιμο της καριέρας της για να πεις: μη φύγεις τώρα γιατί ποιος ξέρει αν θα επανέλθεις. Και να μην επανέλθει, παραμένει η Ελένη Μενεγάκη» ανέφερε η Εύη Φραγκάκη.