Ευγενία Σαμαρά: «Το εμπόδιο στις σχέσεις μου είμαι εγώ» – «Μου ρίχνω 100% ευθύνη»

Ευγενία Σαμαρά

"Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και στην πορεία βλέπω που έχω κάνει λάθος και που όχι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι έκανα εγώ" είπε η Ευγενία Σαμαρά.

Η Ναταλία Αργυράκη υποδέχθηκε στο podcast της «Νέα γυναίκα μόνη ΔΕΝ ψάχνει» την Ευγενία Σαμαρά και μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στις σχέσεις της.

«Το εμπόδιο στις σχέσεις είμαι εγώ. Ο εαυτός μου μωρέ. Πάντα εμείς είμαστε το εμπόδιο κι όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες πιστεύω. Είμαι πολύ σίγουρη ότι όλα αυτά που λέμε ότι είχα πολλή δουλειά, δεν ήταν το σωστό timing κι αυτά που εφευρίσκουμε οι άνθρωποι, είναι δικαιολογίες γιατί δεν μπορούμε να παραδεχτούμε ότι εμείς δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα. Μου ρίχνω 100% ευθύνη με την έννοια ότι δεν θεωρώ ότι κάποιος είναι θύμα των καταστάσεων. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και στην πορεία βλέπω που έχω κάνει λάθος και που όχι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι έκανα εγώ. Το να κατηγορήσω εσένα γιατί εσύ δεν μου έκανες αυτό που φανταζόμουν, δεν έχει κανένα νόημα» δήλωσε η Ευγενία Σαμαρά.

«Ειδικά σε μικρές ηλικίες έχουμε προσδοκίες και ζητάμε πράγματα για να νιώσουμε καλά με αυτά, όπως θέλω να είσαι μαζί  μου περισσότερο χρόνο και να μου δίνεις σημασία. Μπαίνουμε στις σχέσεις με ένα τετραδιάκι για να κάνουμε τικ στα πράγματα που έχουμε προαποφασίσει και για εμάς και για τον άλλον. Το θεωρώ λάθος» κατέληξε η Ευγενία Σαμαρά.