Evangelia: Τι αποκαλύπτει για το τραγούδι που θα καταθέσει για τη Eurovision;

Evangelia

"Μπορεί να είναι και το πιο δυνατό τραγούδι που έχουμε ετοιμάσει".

Την Evangelia υποδέχθηκαν μέσω Skype στο Summer’s Cool της Τρίτης (30/7) ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μαριάντα Πιερίδη. Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην πρόταση που έχει ετοιμάσει για τον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision, αποκαλύπτοντας μερικά στοιχεία γύρω από το κομμάτι που πρόκειται να υποβάλει στην ΕΡΤ.

«Ετοιμάζω τραγούδι για τη Eurovision, ανυπομονώ πάρα πολύ για το συγκεκριμένο κομμάτι. Μπορεί να είναι και το πιο δυνατό τραγούδι που έχουμε ετοιμάσει. Δεν μπορώ να σας πω πάρα πολλά αλλά θα έχει το πάντρεμα σύγχρονου pop με ελληνικά στοιχεία. Μπορεί να ακούσετε ελληνική και αγγλική γλώσσα», είπε αρχικά η Evangelia.

«Είχα καταθέσει τραγούδι για τη Eurovision και το 2022 και το 2023. Κάθε χρόνο η ΕΡΤ πιστεύω ότι ψάχνει κάτι συγκεκριμένο. Κάθε καλλιτέχνης φέρνει το καλύτερό του, οπότε είναι όπως τύχει και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Εγώ αυτό λέω πάντα στον εαυτό μου», ανέφερε στη συνέχεια η τραγουδίστρια στον αέρα του ΣΚΑΪ.

«Τη συμμετοχή της Μαρίνας φέτος στη Eurovision τη λάτρεψα. Είμαι πολλά χρόνια fan της, οπότε όταν έμαθα ότι θα πάει αυτή στον διαγωνισμό, χάρηκα πάρα πολύ. Και εννοείται ότι τη στήριζα, ακόμη περισσότερο επειδή ο σύντροφός μου και παραγωγός μου δούλεψε κι αυτός για το «Ζάρι». Μας έκανε περήφανους και βγήκε πολύ κερδισμένη από αυτό», απάντησε κλείνοντας σε σχετική ερώτηση η Evangelia.