Eurovision: «Η Melissa πρέπει να είναι η εκπρόσωπος της χώρας μας»

Eurovision

Ο δικηγόρος της τραγουδίστριας μιλά για την αγωγή που κατέθεσε ενάντια στην ΕΡΤ για το θέμα της Eurovision.

Στις δικαστικές αίθουσες οδηγείται όπως όλα δείχνουν η υπόθεση της φετινής μας συμμετοχής στη Eurovision, αφού η Melissa Mantzoukis προχώρησε στην κατάθεση αγωγής ενάντια στη Διοίκηση της ΕΡΤ.

Αφορμή για τη διαμάχη των τελευταίων ημερών ανάμεσα στις δύο πλευρές στάθηκε η αδιαφανής – κατά τα λεγόμενα της τραγουδίστριας – διαδικασία επιλογής του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει τον Μάιο στο Λίβερπουλ της Αγγλίας.

Ο δικηγόρος της Melissa Mantzoukis, Χρήστος Ζωτιάδης, μίλησε στο Breakfast@Star και ξεκαθάρισε τις προθέσεις και τις αξιώσεις της πελάτισσάς του.

«Ανεξάρτητα από τις δηλώσεις της κυρίας Κοζάκου, δρομολογήθηκε η αγωγή. Σήμερα εκδίδεται και προχωράμε όπως είχαμε πει, διότι (η Melissa) έχει κερδίσει. Αν δεν είχε κερδίσει, θα μιλούσαμε διαφορετικά. Η διαδικασία δεν τηρήθηκε σε διάφορα στάδια» δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Ζωτιάδης, σημειώνοντας πως η εντολέας του θα έπρεπε να είναι η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό.

«Υπήρξε μία υποτυπώδης επικοινωνία. Δεν επικοινώνησε ξανά η ΕΡΤ μαζί μου, οπότε δεν κατάφερα να έχω τα πρακτικά. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν τα έχουμε στα χέρια μας, ενώ υποτίθεται πως είναι έτοιμα» αναφέρει στη συνέχεια.

«Δεν μπορείς να γράφεις στο εξώδικο ότι τα πρακτικά είναι διαθέσιμα και αυτό να βγαίνει και στη δημοσιότητα, ενώ η δική μας πλευρά δεν τα έχει λάβει ποτέ» σημειώνει ο κύριος Ζωτιάδης.

«Πολλές φορές ρωτάνε: γιατί να κάνετε αγωγή; Εκτός από την αδικία, το κομμάτι της αγωγής έχει να κάνει με το γεγονός ότι βάσει των αριθμών, η εντολέας μου έχει βγει νικήτρια. Διεκδικούμε να αναγνωριστεί η νίκη της κι από κει και πέρα το βλέπουμε το υπόλοιπο» επισήμανε κλείνοντας ο δικηγόρος της Melissa Mantzoukis.