Zappit

Ετεοκλής Παύλου: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 7 ετών, η μητέρα μου μας έβλεπε μισή ώρα τη μέρα»

Ετεοκλής Παύλου

"Μεγαλώσαμε πιο πολύ μόνοι μας. Η μητέρα μας είχε την ανάγκη να μας προσφέρει τα πάντα, σίγουρα μας κακόμαθε και κάπου", δηλώνει ο Ετεοκλής Παύλου.

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στα παιδικά του χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του μίλησε ο Ετεοκλής Παύλου. Ο παρουσιαστής του Breakfast@Star, με αφορμή τα σχόλια του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Βέρτη, εξέφρασε την άποψή του και περιέγραψε όσα πέρασε ο ίδιος.

«Δεν θέλω να κατηγορήσουμε τους γονείς για την υπέρμετρη αγάπη που μπορεί να δείχνουν είτε λανθασμένα είτε όχι. Η μάνα είναι μάνα και μπορεί να δείξει την αγάπη της και δεν σημαίνει ότι θα κάνει πάντα καλό στο παιδί, αλλά είναι η αγάπη της μάνας», ανέφερε στον αέρα του Star ο Ετεοκλής Παύλου.

«Από εκεί είναι στο χέρι του παιδιού πως θα το διαχειριστεί και τι θα κάνει εκείνος στη δική του οικογένεια. Δεν σημαίνει ότι επειδή γεννήθηκες έτσι και μεγάλωσες έτσι, ή φταίει πάντα ο γονιός. Μετά τα 18 σταματάει να φταίει ο γονιός και λες:πρέπει να πάρω τη ζωή στα χέρια μου, πρέπει να δω τι είναι καλό, τι συνεχίζω να κάνω και τι όχι», συνεχίζει ο παρουσιαστής.

«Εμένα ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 7 χρονών, η μητέρα μου δούλευε, με έβλεπε μισή ώρα την ημέρα. Μεγαλώσαμε πιο πολύ μόνοι μας. Η μητέρα μας είχε την ανάγκη να μας προσφέρει τα πάντα, σίγουρα μας κακόμαθε και κάπου», εξομολογείται ο Ετεοκλής Παύλου.

«Δεν μπορώ να την κρίνω επειδή με κακόμαθε κάπου. Είναι στο χέρι το δικό μου το πώς θα φερθώ και το μήνυμα πήρα εγώ και πώς θα φερθώ στη γυναίκα μου. Πολλές φορές οι συνθήκες της ζωής δείχνουν ότι αυτό είναι πολυτέλεια. Πολλές φορές δεν υπάρχει ο χρόνος να εκπαιδεύσει ο γονιός, όταν οι απαιτήσεις είναι τόσο μεγάλες και λείπει ο ένας. Δεν είναι τόσο εύκολο ως πράξη», καταλήγει ο Ετεοκλής Παύλου επί του θέματος.