Ετεοκλής Παύλου: «Είναι κάπως αλλά θα το πω, είναι η αλήθεια μου»

Ετεοκλής Παύλου

Η ιστορία του παρουσιαστή που άφησε άφωνο το πάνελ.

Συζήτηση για τα… άπλυτα πιάτα στον νεροχύτη άνοιξε στο πάνελ του Breakfast@Star, με αφορμή ένα σχετικό βίντεο που ανέβασε στα social media ο Fipster. Ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της εκπομπής μία παρόμοια δική του εμπειρία από τα χρόνια που ζούσε μόνος του.

«Έχω τραύμα με αυτό, δεν μπορώ να υπάρχει ούτε ένα ποτήρι στον νεροχύτη που να είναι άπλυτο. Νομίζω ότι θα κάνουν επιδρομή οι κατσαρίδες», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Έχω απάντηση και λύση. Όταν ζούσα στον Πόρο μόνος μου, που έκανα προπόνηση και είχα αυτό το πρόβλημα, έχεις ένα πιάτο, ένα πιρούνι και ένα ποτήρι. Οπότε, αν δεν τα πλύνεις, δεν έχεις με τι να φας. Πολύ βασικό. Επίσης, τα μαγειρεύεις όλα με μία κατσαρόλα», περιέγραψε ο Ετεοκλής Παύλου το πρωινό της Παρασκευής (28/6).

«Και μια φορά που είχε γίνει έτσι η κουζίνα μου, ξέρετε τι έκανα; Είναι λίγο κάπως αλλά θα το πω, είναι η αλήθεια μου. Πήρα όλα τα πιάτα, τα έβαλα στην μπανιέρα και δεν ήξερα τι να κάνω, τα έπλυνα εκεί με το πιεστικό», κατέληξε στην ιστορία του ο Ετεοκλής Παύλου.